2777
2789
عنوان

شکایت از تصادف

312 بازدید | 0 پست

روز یکشنبه هفته گذشته من برای مراجعه به پزشک در ساختمان سلامت در تبریز بودم ماشین را پارک کرده و به درمانگاه رفته بودم

در جایی که اتومبیل خود را پارک کرده بودم یک مکان بلا مانع و محلی برای پارک خودروها بود که از پلیس برایم تماس گرفته شد که ماشین تو را زدند وقتی مراجعه کرده و افسر راهنمایی هم آمده بود دیدم که یک خودروی سورن با سرعت حدودا ۱۳۰ کیلومتر از از عقب سمت راننده به خودروی من زده بود که خودروی من هم رفته با اتومبیل جلو که تندر ۹۰ بود برخورد کرده و خسارتی هم به تندر ۹۰ و هم به قسمت جلوی ماشین من رسیده است

افسر راهنمایی و رانندگی نیز مقصر راننده سورن را اعلام کرد و کروکی را داده و مدارک شخص مورد نظر را نیز به راننده تندر که به لحاظ سنی بالا بود به عنوان ریش سفید در نظر گرفته شد

متاسفانه بدلیل بالا بودن خسارت وارده بیمه شخص ثالث اتومبیل سورن کفاف هزینه های این دو خودرو را نمی کند

شرکت بیمه گر راننده سورن ۱۲ میلیون از حدوداً ۴۲ میلیون هزینه وارده به خودروی اینجانب را پرداخت می نماید ولی مابقی هزینه از طرف راننده سورن پرداخت نمی شود

هر روز یک بهانه برای عدم پرداخت هزینه های فوق دارد

بحث آخر روز پنجشنبه ما بر این شد که گفت برو شکایت کن ببین اخر  سر دولت بگوید چه هزینه ای برای تو می رسد بعد از آن می توانیم با قسط پرداخت کنیم

اینجانب در حال حاضر در آذرشهر ساکن بوده و اتومبیل نیز در تبریز می باشد و به دلیل عدم داشتن هزینه جرثقیل نتوانسته‌ام برای آذرشهر بیاورم آیا من باید از آذرشهر شکایت کنم یا از تبریز شکایت کنم یا اصلاً اگر شکایت کنم چطور میشود شکایت نکنم آیا چین می توانم هزینه ها را از جایی بگیرم