2777
2789
عنوان

اضطراب مزمننننن

225 بازدید | 26 پست

سلام...یه مدته اضطراب دارم..شده یه قسمت از زندگیم دیگ...مچ دستم مورمور و بی حس میشه..واقعا کلافه شده دیگ...میترسم بخدا ک بیماری بدی بگیرم ...شما راهکاری دارین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ریشه یابی کن اضطراب یعنی منتظر یه حادثه حستی از اتفاق افتادن یکچیزی میترسی حالا شاید بگی نه 

اما تو روزای گذشته دعوایی نداشتی بحثی پیش نیومده یاهمچین چیزایی؟! 

زهد ریایی،جهل مقدس...
عزیزم ریشه یابی کن اضطراب یعنی منتظر یه حادثه حستی از اتفاق افتادن یکچیزی میترسی حالا شاید بگی نه&nb ...

عزیزم من همیشه ی خدا میترسم ...برا هرکاری ک میخوام انجام بدم مضطربم...بعد وقتی ک اون مشکل حل میشه،باز ب این فکر میکنم نکنه ایقد بهم فشار اومده و اضطراب کشیدم ام اس گرفته باشم...دوباره ب خاطر فکر ام اس اضطراب میاد سراغم

عزیزم من همیشه ی خدا میترسم ...برا هرکاری ک میخوام انجام بدم مضطربم...بعد وقتی ک اون مشکل حل میشه،با ...

خبپس باید روی خودت کار کنی احتمالا دچار وسواس فکری هم باشی. طبع بدنت هم سرده باید گرم کنی 

زهد ریایی،جهل مقدس...