2777
2789

میراژ عالیه😍

هرسال که میرم عالی تر از قبلشون عمل میکنن😍

پارسال خیلی طولانی شد اونجا بودنمون حدود دوماه کلی ادم بودیم😂واقعاااا خوش اخلاق بودن و صبور😍

من هر وقت میرم میرم میراژ

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

میراژ عالیه😍 هرسال که میرم عالی تر از قبلشون عمل میکنن😍 پارسال خیلی طولانی شد اونجا بودنمون حدود ...

دوماه کیش بودی؟!

هزینه هاتون چجوری شد؟

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوماه کیش بودی؟! هزینه هاتون چجوری شد؟

بله عزیزم کاری رفته بودیم

هزینه ها پای موسسه بود

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

تا جايي كه من ديدم هر هتلي نظرات منفي زيادي داشت ، به جز هتل داريوش كه خيلي گرونه ، من خودم هفته پيش هتل بودم واقعا بد بود ولي در قسمت نظرات خيلي تعريف كرده بودن ، نميتونم خيلي روي نظرات حساب كنم 

دو ماه هتل بودين ?

بله

سفر کاری بود