2777
2789

فردا قراره دکترم برام آمپول فشار بنویسه. هفته چهلمم. یکی میگه خوبه و یکی میگه خیلی درد اذیت میشی. میشه تجربه تونو بهم بگین؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما آمپول فشار زدین؟

البته خالی میکنن تو سرم .اولش هیچی حالیت نیست همینکه دردات شروع شد بلا به نسبت به گ و ه خوردن افتادم

اَزَل گینَن هِچ اُلمادی یانانوم،دَردیم گِران بولونمادو دَرمانوم😔

من که ۱۰ صبح زدن برام تا ۱۱ شب و دردم نگرفت اخر سزارین شدم

نگران نباش امیدت به خدا باشه هی دراز نکش وقتی دردت گرفت پاشو ورزش کن اگه امکانش بود برو زیر دوش اب گرم کمرت مالش بده 

کیسه اب گرم و روغنم با خودت ببر موقع درد کیسه اب گرم بزار 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

من هردو زایمان با آمپول فشار بود 

چیز خاصی نیست اونی که بقیه طبیعی دردشون شروع میشه از ما با آمپول فشاره 

آمپول تو سرم میزند بعد کم کم درد مثل پریودی شروع میشه 

عزیزم شب یه دوش بگیر راحت بخواب صبح یه صبحانه توپ بخور و برو هیچ ترسی نداره انشالله خیلی سریع زایمان می‌کنی و نی نی خوشگل و سالمت بدنیا میاد

منم زدم ولی دردام قابل تحمل بود من ساعت ۱۲ ظهر بهم زدن ۳ دردام شروع شد ساعت ۶ به اوج خودش رسیده بود که اپیدرال شدم  و ساعت ۹ شب زایمان کردم  

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

خرمام با خودت ببر با اب میوه طبیعی باید انرژی داشته باشی هی نگو درد دارم چیزی نمیتونم بخورم 

اینا رو ماما همراه به من گفت که به کارمم نیومد چون سزارین شدم

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من هر دو تا بچه هام با آمپول فشار دردام شروع شد  همین که آمپول میزدن تو سرم دردام شروع میشد شد ...

امیدوارم برا منم زود به دنیا بیاد و البته کاملا سالم به دنیا بیاد. یه مقداری استرس دارم