2777
2789

سلام بچه ها.خوبین؟ نمیدونم از کجا بگم چطور بگم امروز متوجه شدم یکی ک میشناختمش و جدا شده بود با آقایی ک شوهر دوست صمیمی خودشه صیغه خونده....واقعا حالم بده.میگم چطور تونسته به دوست خودش به هم نوع خودش به یه زن خیانت کنه درحالیکه میدونه چقدر ضربه میخوره....

این دوتا خانم آنقدر باهم دوست بودند ک متاسفانه باهم رفتو آمد داشتن و این خانم صیغه با دلبری هاش اون مرد رو کشونده سمت خودش الانم با وقاحت تمام میگه اون خانم نمیتونست همسرش رو راضی کنه براهمینم من قبول کردم ک عقد موقت‌ شم .....بخدا بچها با یه تیپ عااااالی اومده بود دیدمش جایی ک نگم براتون.ادکلن عالی مانتوی کوتاه جذب موهای رنگ کرده سشوار کشیده آرایش فجیع لنز و هزار تا کوفت و زهرمار 

داشت میرفت پیش اون....واقعا ب جای زنش دلم میخواس بکشمش آخه زنش خیییییییلی خوشگله خیییییییلی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد از نظر مادی خیییییییلی بهش میرسه اینم هرچقدر بخواد بهش سرویس میده

چی بگم ..

اون خانومِ وضعش چطوره ازش خبر داری؟

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
ما هم این اتفاق افتاد برای یکی از دوستامون خانوم سرطان سینه داره دوست صمیمیش صیغه شوهرش شده 

بمیرن الهی ....واقعا خاک تو سرشون .این قشنگ مقایسه هم میکنه بی چشم و رو ک مثلا تو فلانی اون اونجور نیس

بمیرن الهی ....واقعا خاک تو سرشون .این قشنگ مقایسه هم میکنه بی چشم و رو ک مثلا تو فلانی اون اونجور ن ...

میدونی این مردا ک مشخصه دیگه هرزه و اشغالن من نمیتونم این زن و درک کنم ک شده دستمال کثیف اقا دست دوم وسیله ای واسه ارضا شدن ی ادم چقدر میتونه بی شخصیت و‌نجس باشه

میدونی این مردا ک مشخصه دیگه هرزه و اشغالن من نمیتونم این زن و درک کنم ک شده دستمال کثیف اقا دست دوم ...

بهانش اینه خانومش سرده و مث مرده هاست. مرد زن اروپایی میخواد نه یه مرده ک فقط بخوابه و اینکه چیه مث گاو هیکلت درشت باشه و فلان زن باید ظریف باشه و اینکه این خانم مث اینکه ۶ یا۷ بار خبر مرگش بااین آقا ارتباط داره

چی بگم .. اون خانومِ وضعش چطوره ازش خبر داری؟

وضعش چی میخواستی باشه بدبخت بیچاره هیچکسو نداره پدرمادر نداره ریده به زندگیش شوهرش میگه همینه ک هست .... بعدم می‌گفته همسرم میره حمام به خودش ادکلن میزنه هدیه های گردن قیمت می‌خره بعد من میرم پیشش میگه الان تو نمیتونی بیای برو میخوام برم پیش عشقم.....یع آدم چقدر میتونه آشغال باشه

تازه میفهمی از ماست که برماست؟ دور از خانمای سایت، همجنسامونن که بهمون رحم نمیکنن

واقعا خیلی ناراحتم خیلی ذهنم درگیره پیش هیچکی نمیتونم بگم چون خب ممکنه بشناسنش اما خب بالاخره ک معلوم میشه کدوم عوضی ایه

وضعش چی میخواستی باشه بدبخت بیچاره هیچکسو نداره پدرمادر نداره ریده به زندگیش شوهرش میگه همینه ک هست ...

چقدر پست..

چرا طلاق نمیگیره؟

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
چقدر پست.. چرا طلاق نمیگیره؟

شرایط جدا شدن نداره....فکر کن حتی با اون شوهر بی غیرتش میشینن اندام همسرش یا مثلا قربون صدقه رفتنش برا شوهرش رو مسخره میکنن درصورتیکه زنش ماهه و خیلی خوبه 

درواقع دوست صمیمیشه ک خیانتکار از آب درا‌ومده 

بعدم بچه داره بچه کوچیک یه پسر فکرکنم اما سن خانومش هم کمه هم سن صیغشه  

مرد از نظر مادی خیییییییلی بهش میرسه اینم هرچقدر بخواد بهش سرویس میده

توی یک تاپیکی دیدم تا حدودی با حستون جواب دادین 

میشه به من هم بگین ؟ ممنون میشم 

حس والارضا بهم چیه ؟ پیام بدم یا خودش پیام میده ؟ منتظرش بمونم یا فراموش کنم‌؟ ارتباطی شکل میگیره ؟ 

کنکور چه رشته ای قبول میشم ؟ پرستاری میارم ؟ دولتی یا آزاد؟ شهر خودمون ؟ ممنونم💚

توی یک تاپیکی دیدم تا حدودی با حستون جواب دادین  میشه به من هم بگین ؟ ممنون میشم  حس وال ...

عزمزمه جواب سوالاتون سخته اما خب بنظرم حسی داره ولی شما پیش قدم نشو اگه حسش قوی باشه خودش پیام میده و اینکه دولتی میاری حسم میگه اما رشته رو نمیدونم چی