2777
2789
عنوان

کجا از خوش حالی جیغ زدی یا یه خبر خیلی خوب بهت دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 3597 بازدید | 204 پست

دقیق یادم نیست زیادن ولی اخرین بار پسر دوسالمه صدا زدم خیلی ریلکس گفت جانم مامان جونی

همه با ی نگاه پرتحسین بهم نگاه کردن ننه ذوق مرگ بودم دراون لحظه🤣🤣

البته چون خمیشه با جانم جواب میدم بچه هام عادت دارن برا خودمم عادی بود ولی نگاه جمع قند وشکر تو دلم اب کرد😂😂😂

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمونه دولتی تجربی قبول شدم... 

سلام اسم من رَستاست، رَستا یعنی رها شده، رستگار شده، خلاص شده، براتون آرزو میکنم رستا باشید و رستگار از تمام پلیدی ها، رنج ها، تاریکی ها و ظلمات و نورا باشید، سرشار از نور و عشق و زیبایی و رشد✨🌝🤍

اون موقعی که قبولی کنکور سخت بودتقریبانزدیک بیست سال پیش ومن قبول شده بودم وروزنامه اسممودیدم البته اولش ازاینترنت بعدروزنامه خریدم لحظه خوب وشادی بخشی که دیگه تکرارنشدبرام ومثل اون موقع ازته دل هیچوقت شادنشدم دیگه وهیچوقت نتونستم درست ازته دل بخندم.هعیییییی روزگارباماچه کردی..

دبیرستان نمونه رشته تجربی قبول شدم از بین ۳۰۰نفر ۳۰نفر میخاستن🗿

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

وقتی افسر قبول شدم اون روز به قدری خوشحال شدم که منی که سربه زیر تو خیابون راه میرم تا خونه فقط بدوبدو میکردم😐 حتی قبولی تو کنکور عروسی نزدیکان و چیزای دیگه اینقدر خوشحالم نکرد😑

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

قبولی داداشم مهندسی پزشکی بود که وسطش انصراف داد یه باردیگه بازقبول شدمصاحبه دعوت نشد☹️فقط اینایادمه

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿