2777
2789
عنوان

دست فروشی

1226 بازدید | 21 پست

بچها منو نامزدم تصمیم گرفتیم برای شب عید پول بزاریم بریم بازار جنس بیاریم باهم بساط کنیم بفروشیم .تهران هستیم.بنظرتون چی بیاریم بهتره؟ من خودم نظرم روی لباس بچه و کیف زنونه از این کوچیکا  بود.بنظر شما چی بیاریم بهتره؟نامزدم میگه شال و روسری ولی اونو دیگه کسی نمیخره.نظرتون چیه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شال و روسری خیلی خوبه 

پیشنهاد خودتم عالیه 

درکل لباس همیشه جوابه 

اکسسوری خونه هم زیاد میبرن ارزون باشه و شیک

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 
شال و روسری خیلی خوبه  پیشنهاد خودتم عالیه  درکل لباس همیشه جوابه  اکسسوری خونه هم ...

اره شال و روسری خوبه ولی اخه الان بنظرت دیگه کسی میخره؟ خیلیا دیگه سرشون نمیکنن 

اره شال و روسری خوبه ولی اخه الان بنظرت دیگه کسی میخره؟ خیلیا دیگه سرشون نمیکنن 

درسته خیلیا نمی پوشند 

اما خیلیا هستن ک می پوشند 

اگه اینجوری باشه مانتو فروشیام تعطیل میشن 

گلی همه قشری هست مثلا خانما ممکنه سالی دومانتو بخرن عوضش سالی مثلا چهار تا روسری 

لباس زنونه همه چیش پرفروشه 

جنس خوب بیار جوری که با حساب سودخودت بازم قیمتش خوب بیفته

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 
درسته خیلیا نمی پوشند  اما خیلیا هستن ک می پوشند  اگه اینجوری باشه مانتو فروشیام تعطیل م ...

اره درسته قراره هفته دیگه بریم بازار ببینیم قیمتای عمده چجوریه چی میصرفه 

اره درسته قراره هفته دیگه بریم بازار ببینیم قیمتای عمده چجوریه چی میصرفه 

فروشتون پربرکته ایشالا