2777
2789
عنوان

دلم گرفته خداجونم

205 بازدید | 11 پست

دلم گرفته... امروز موعدم بود پری نشدم علائم ریز بارداری دارم ولی می‌ترسم نباشم.

الان خونه مادر شوهرم مهمونی‌ام جاری هام بچه دارن با بچه هاشون بازی می کنن من اینا رو می‌بینم دلم برا خودم آتیش می‌گیره کاشکی الان منم تو دلم نی‌نی‌داشته باشم نذر هم کردم.

خدایا صدامو بشنو درسته بنده خوبت نیستم اما به بزرگی خودت به حق فاطمه زهرا دامن منم سبز کن خدا جونم قول می‌دم مادر خوبی باشم بنده خوبی بشم برات خدایا.

به زندگیم با وجود بچه برکت و خوشی عطا کن خدا جون😭

لطفااااا برام دعا کنید ممکنه دعاهای شما بگیره... هر کی دعا کرد لایک کنه منم برای سلامتی‌اش صلوات می‌فرستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم

وقتی جواب آزمایشت مثبت شد برا من حتما دعا کن به حاجتم برسم، یه حاجت خیلی مهم دارم که همیشه ذهنمو مشغول کرده و نمیتونم به زندگیم برسم دعاکم حل بشه و خیلی زود دلم شاد بشه

سلام خواهر آرامش مهمون دلت گلم نگران نباش هیچ چیز ماندگار نیست، دعای نادعلی کبیر بخون انشاالله نتیجه میگیری، ازش معجزه دیدم

وقتی پرنده ای زنده است مورچه ها را میخورد وقتی میمیرد مورچه ها او را میخورند زمانه و شرایط در هر موقعی میتواند تغییر کند درزندگی کسی را تحقیر و آزار ندهید شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمند تر است یک درخت میلیون ها چوب کبریت میسازد اما زمانش ک برسد فقط یک چوب کبریت برای سوزاندن میلیون ها درخت کافیست پس خوب باشید و خوبی کنید

وقتی پرنده ای زنده است مورچه ها را میخورد وقتی میمیرد مورچه ها او را میخورند زمانه و شرایط در هر موقعی میتواند تغییر کند درزندگی کسی را تحقیر و آزار ندهید شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمند تر است یک درخت میلیون ها چوب کبریت میسازد اما زمانش ک برسد فقط یک چوب کبریت برای سوزاندن میلیون ها درخت کافیست پس خوب باشید و خوبی کنید
وقتی جواب آزمایشت مثبت شد برا من حتما دعا کن به حاجتم برسم، یه حاجت خیلی مهم دارم که همیشه ذهنمو مشغ ...

قربون دلت بشم ان شاالله باردار باشم دعات می‌کنم عزیزم 

خدا خیرت بده عزیزم 

ان شالله حاجت روا میشی عزیزم،توکلت ب خدا باشه

هممون آرزوی مادرشدن داریم🥰

دلم بلندترین نقطه از زمین را می خواهد! جایی که به تو‌ نزدیکتر باشم و هوایی را نفس بکشم که تو حوالی آن هستی ! می دانم از رگ گردن به من نزدیک تری! ولی قلب بی قرارم دست و دلش می لرزد ! کاش ابری بودم زیر دستانت یا هوایی بودم در پهنای آسمانت ! خدای من حواست به من باشد ! من ب سبک خودم نزدیک شدن به تو را میخواهم !               ❤️
خدا خیرت بده عزیزم 

❤️

ان شالله حاجت روا میشی عزیزم،توکلت ب خدا باشه هممون آرزوی مادرشدن داریم🥰

انشاالله همه ب آرزوی قلبیشون میرسن خواهر