2777
2789
عنوان

ای خدا دیوانه شدم هنوز گریه ام بند نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 23 پست
برو دکتر دارو مصرف کن منم افسردگی دارم نصف بیشتر ملت دارن قرص اعصاب میخورن ولی لو نمیدن حتما برو منم ...

سه چهار ساله درگیر قرص و دارو....

اصلاااا اثر نمیکنن 

بهترین و کاربلد ترین دکترا رو هم رفتم 

که با دیدن اوضاع من تو کار خودشون موندن

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بیرون بگرد .استخر باشگاه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
برو بیرون بگرد .استخر باشگاه 

خیر سرم بابام مدیریت مجموعه ورزشی بزرگی رو توی شهرمون یه عهده داره 

دو هفته است نرفتم استخر با اینکه هفته بعدی مسابقه کشوری دارم و گفتم نمیام حوصله اشو ندارم....

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺

عزیزم من یکی دوستام افسردگی شدید داشت بخاطر اینکه دختر بسیار حساس وزود رنج البته مهربونی بود این دوست من حالش خیلی بد حتی بستری هم شد ولی از یه جایی به بعد خودش به خودش کمک کرد دیگه قضاوت ها و حرف های دیگران براش بی اهمیت شد کلا با خودش آشتی کرد خودش رو بیشتر از همه دوست داشت رابطه ش رو با خدا قوی تر کرد دیدش رو منطقی تر کرد سعی می‌کرد هر کاری بکنه تا حالش خوب بشه تا اینکه خوب شد والان یه جایگاه خوب اجتماعی داره یه همسر داره که عاشقشه امیدوارم که توهم یه روز آنقدر عاشق خودت بشی که دیگه با چشمای قشنگت ساعت ها گریه نکنی

خیر سرم بابام مدیریت مجموعه ورزشی بزرگی رو توی شهرمون یه عهده داره  دو هفته است نرفتم استخر با ...

تا وقتی خودت نخواهی کسی بهت نمیتونه کمک کنه مگ چند سال جوونی .من جات بودم اینقد می‌گشتم وقت ناراحتی نداشته باشم

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید