2777
2789

چرا من توی این سن انقدر بدبخت باشم 

هر چقدر میگم خوب میشم باز همونه🙂

سه ساعته شدید دارم گریه میکنم 

انقدر تیکه انداختن بهم نیم ساعت پیش خودمو از روی مبل پرت کردم پایین و فرشو چنگ میزدم و شدید گریه میکردم و جیغ می‌کشیدم...😔

نمی‌دونم چکار کنم دیگه 

از شاد بودن فیک خسته شدم

فردا انقدر حالم بده که مطمئنم سر کلاس میزنم زیر گریه (به خاطر مریضیمه)

نمیخوام دو سه روز برم😅🖤

کی مثل من خسته شده از زندگی؟

خسته ام از اینکه خسته ام....

دروغ چرا چهره خوبی دارم 

همیشه با خودم میگم زشت ترین آدم روی کره زمین باشم ولی یه درصد حالم خوب باشه...

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب چرا تیکه شنیدی جریان چیه

بخ خاطر اینکه مریضیت هر روز داره بد تر میشه 

از خودخواهی خودته 

چندین ساله آب خوش از گلوم پایین نرفته 

از آدما فراریم میترسم برم شهرستان که فامیلا رو ببینم همین که میبینم شروع میکنم به لرزیدن و اشک سرازیر میشه ....

به خاطر مشکلاتی که خودشون برام به وجود آوردن...

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺
خودت رو انداختی روی زمین، گریه کردی، ری‌اکشن خانواده‌ت چی بود؟ آرومت نکردن؟

هیچی همین که تو آخر مارو به کشتن میدی با خودخواهیت!

با خودم میگم نکنه یه بارم بگن ما تو رو به کشتن میدیم...

عزیزمن مگه بیماریت چی اگه دوست داشتی جواب بده 

دوقطبی و افسردگی شدید...

فدای خماری چویل کالت ارا گری کردیه؟؟؟؟😊

خدا نکنه 🖤

هیچی همین که تو آخر مارو به کشتن میدی با خودخواهیت! با خودم میگم نکنه یه بارم بگن ما تو رو به کشتن ...

بگردمت…

بهت حق می‌دم ناراحت باشی نباید این حرف رو بهت می‌زدن حداقل مامانت اون لحظه باید میومد بغلت می‌کرد آرومت می‌کرد 

iridescent 

خواهر گلم میدونی خانوادت بنظرمن قصد بدی ندارن اون ها میخوان شما زودتر حالتون خوب بشه آخه یه آدم افسرده اول خودش باید به خودش کمک کنه تا زودتر خوب بشه ولی فکر میکنم قشنگم شما بخاطر افسردگی بد برداشت میکنی عزیزم امیدوارم دلخورت نکرده باشم

برو دکتر دارو مصرف کن منم افسردگی دارم نصف بیشتر ملت دارن قرص اعصاب میخورن ولی لو نمیدن حتما برو منم نمیرفتم ب مرز جنون رسیده بودم الان دارو میخورم خیلی ارومم و میبینم قتی دکتر نمیرفتم چقد در حق خودم ظلم کردم