2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وزنم میره بالا ولی شکمم کوچیکه...تازه به من گفت مولتی ویتامین کم بخور

وقتی شکمت کوچیکه ینی بچه کوچیکه اون تو به‌وزن ربطی نداره اون‌برای جفت و ایناس منم مثل تو بودم مکمل استفاده میکنم شکمم درست شده 

وقتی شکمت کوچیکه ینی بچه کوچیکه اون تو به‌وزن ربطی نداره اون‌برای جفت و ایناس منم مثل تو بودم مکمل ا ...

شما الان بارداری

حذف ادمای اضافی از زندگی...🖤
فک کنم ضرر داره

منکه پرسیدم گفتن نداره فقط ۳ بعدی و ۴ بعدی ضرر دارن اگه خدایی نکرده یه چیزی بشه ندونیم ضررش که بیشتره قبلا بخاطر خونریزیم هر هفته دکتر مینوشت الان هر ماه میرم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
منکه پرسیدم گفتن نداره فقط ۳ بعدی و ۴ بعدی ضرر دارن اگه خدایی نکرده یه چیزی بشه ندونیم ضررش که بیشتر ...

اهان ایشالا بسلامتی بدنیا بیاد

عزیزم این تاپیک قبلی من و شمارو گزارش زده 😐😂 من هیچ هدف توهینی چیزی نداشتم ، مدل تایپشون یجوری بود ...

اره دیدم خیلی کارش بچگانه بود دلم میخواد یه چیزی بهش بگم ...خودش سواد تایپ کردن نداره باید میفهمید ما مسخرش کردیم

اره دیدم خیلی کارش بچگانه بود دلم میخواد یه چیزی بهش بگم ...خودش سواد تایپ کردن نداره باید میفهمید م ...

آخه اون چ مدل تایپ کرده😐😐حرصم گرفت😣😣😣وگرنه تایپای بعدش خوب بود 😐