2777
2789
عه واقعا😐😂😂چه رسم و رسوماتی هست.الان دیگه حتما  عادت کردید .توی همین سایت خیلی چیزا دیدم و ی ...

بعله الان که دیگه کاملا عادت کردم 

تقریبا چهارساله دارم اینجا زندگی میکنم 

قبلش هم که نامزد بودیم میرفتم میومدم هی خورد خورد یاد گرفتم،مخصوصا که همسرم برام کلاس آموزشی هم میذاشت😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همدانی ام عزیزم  متولد تهران

به به، من خیلی تهرانیارو دوست دارم مهربونی تو ذاتشونه انگار، داداشم یه سی سالی میشه تهرانه از زمان دانشجوییش، برای همون زیاد تهران رفتم خیلی مهربونن، همدان نرفتم ان شاء الله برم مسافرت اونجا

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
فقط میخوام خرج خودم بکنم بعد عکس بدم شوهره بسوزه کونش،،،، بسکه منو عذاب داد توی چند سال

پس اولویت بندی کن، کدوم واجب تره پوست یا دماغ همونو انجام بده

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
به به، من خیلی تهرانیارو دوست دارم مهربونی تو ذاتشونه انگار، داداشم یه سی سالی میشه تهرانه از زمان د ...

من همدان رفتم،،،، یه میدونی داره وسط از بوعلی مجسمه ساختن،،،،، غار علیصدر و گنجنامه هم رفتم