2777
2789

روزی به دخترم خواهم گفت:

اگر خواستی ازدواج کنی، با مردی ازدواج کن که آنقدر به باتو بودن ایمان داشته باشد که به تو احساس رفیق بودن بدهد و نه تنها احساس زن بودن.

طوری که تمام دنیا به رفاقت و رابطه‌تان حسودیشان شود.

آنوقت شاید زمان مناسبی رسیده که تن به ازدواج بدهی.

وگرنه هیچگاه به ذهن زیبایت خطور نکند که آرامش را در میان دست‌هایی خواهی یافت که تو را فقط زن می داند و زن.

و تو از مردن زیر پوستین زندگی چه میدانی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بدنیاش نمیارم ک بخواد حالش بد باشه

پ.ن:زهرای افسرده

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
😐😐😐

زهرای افسرده

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

تا میتونی سفر برو تجربه کسب کن روپای خودت بایست درامد کسب کن چندتا هنر یادبگیر واسه درامد داشتن حتما نباید خیلی درس بخونی ولی درس خوندن در کنارش درامد داشتن خوبه اگه خواستی ازدواج کنی روی مردی حساب کن که متکی و وابسته به خانوادش نباشه و مسئولیت پذیر باشه....

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💚🌱
اصلا بدنیاش نمیارم ک بخواد حالش بد باشه

براش بنویس دخترم تو هرگز به دنیا نخواهی آمد و این تنها چیزی است که بعدها میتوانی بخاطرش به من افتخار کنی

دختر نداشتم اگه خواستی ازدواج کنی با یکی ازدواج کن که اشپزی بلد باشه چیپسم بخره نگه این چیزا خوب نیس ...

مخصوصا سرکه نمکی 🥺 تازه دوتا بخره که دعوامون نشه

براش بنویس دخترم تو هرگز به دنیا نخواهی آمد و این تنها چیزی است که بعدها میتوانی بخاطرش به من افتخار ...

حال داریا

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 👊🌱

💔💔

تا میتونی سفر برو تجربه کسب کن روپای خودت بایست درامد کسب کن چندتا هنر یادبگیر واسه درامد داشتن حتما ...

افرییین استقلال خیلی مهمه چ از نظر مالی چه عاطفی

طبق جمله ی : مردم چی میگن زندگی نکن

لباسای رنگارنگ شاد بپوش

درس بخون کاری با شاغل شدنت ندارم، برا این میگم ک تو اجتماع قرار بگیری

تو نوجوانی ازدواج نکن بزار به جوانی برسی چون سلیقه و ملاک هات متفاوت میشه

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍