2777
2789
عنوان

پریود..

140 بازدید | 15 پست

خانوما پریودم خیلی منظمه..ولی دوروز الی سه روز پری دارم در حد خیلیی خییلی کم..شماهم اینطوری هستین یافقط منم

~["میخندَم بِه جَهانی کِه غَمش رٰا بِه رُخ مٰا میکِشَد!:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فوق تخصصص زنان به من گفت اگر ۳ تا دونه پد مصرف کنی ینی حجم خون ریزیت خوبه و نگران نباش  گفت تو ...

کلا ی بسته پد ک میگیرم برای ۳ با  ک پریود بشم کافی 

همیشه همینطوری بودی .چه عجیب ولی از یه لحاظم خوبه راحتی

ن بابا کجاش راحته دل درد دارم چند ساعت اول دوسدارم  بیاد ک نمیاد بعد نگرانم ک ی مرضی داشته باشم 

ن بابا کجاش راحته دل درد دارم چند ساعت اول دوسدارم  بیاد ک نمیاد بعد نگرانم ک ی مرضی داشته باشم ...

اخه من برعکس شمام تعداد روزام زیاد قبلا که ده روز بود بعد شد هفت روز سه روز اولم بسیار سنگین و زجر آور برا همین میگم راحتی .فاصله هاشون چطوره .شاید ارثی ببین تو فامیل چجورن طرف مامان خاله و اینا یا طرف بابات عمه اینا

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
اخه من برعکس شمام تعداد روزام زیاد قبلا که ده روز بود بعد شد هفت روز سه روز اولم بسیار سنگین و زجر آ ...

نمیدونم والا..خاله هام ک خبر دارم تقریبذ تا حدودی ۷تا ۱۰ روزه ن ی موقع سنگیو ی موقع سبک.عمم ک چندسال پریود نمیشه اون یکیم خدارحمتش کنه فک کنم سنگین میشد اونم

کم 

ی جا خوندم نوشته بود اونایی ک خونریزی شدید دارن اثر کم خونیه...و اونایی ک کم یعنی مشگل کم خونی ندارن 

نمیدونم چقد صحت داره