2777
2789
عنوان

بچه ها راهنماییم میکنید؟

52 بازدید | 4 پست

سلام 

من با ی آقایی ک همکار بودیم دوست بودیم قصدش ازدواج بود اما ب دلایلی من مخالفت کردم دلایلم طولانی و قانع کنندس بعدم اطرافیان زورش کردن با فامیلشون ک بیوه هم هس ازدواج کنه الانم کم کم داره میره اما ازم میخواد بعد ازدواجش هم دوست عادی باقی بمونیم چون دوستای خوبی بودیم الان نمیدونم باید چیکار کنم 😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درحق هم نوعت ظلم میکنی حتی دوست معمولی  بگو راهش از راه شما جداس  توروخدا اونم از ...

هر دفعه اومدیم کلا از هم جدا شیم ذهنمون کلی بهم ریخت اصلا نمیتونستیم تحمل کنیم بعد بخاطر اختلاف سن زیاد و ادامه تحصیل من مخالف بودم با ازدواج الانم نمیدونم چرا انقد از اون خانوم بدم میاد اما پارتنرم اصرار داره بعد ازدواجش هم دو سه ماهی یبار هم ببینیم 

هر دفعه اومدیم کلا از هم جدا شیم ذهنمون کلی بهم ریخت اصلا نمیتونستیم تحمل کنیم بعد بخاطر اختلاف سن ز ...

ن توروخدا 

میدونم اذیت میشی ولی همینم به جور خیانته 

اونجور او اقا نمیتونه با خانمش رابطه درستی داشته باشه 

کات کن