2777
2789
عنوان

مامانای بچه های دوساله بیاین لطفا

136 بازدید | 20 پست

میگم کسی هس ک تاحالا بچشو دعوا نکرده باشه منظورم داد و صدا بلند کردن و اخم و مثلا بگی بسهههه دیگه،  خستم کردی، تا گریه کنی جواب نمیدم، اونایی ک دعوا میکنن چند وقت یکبار پیش میاد معمولا

اینا برا فیلماست من هیچکیو ندیدم والا

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که بچه های آروم دارن نه من که 

ماشالله شدیداً فضوله 

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘

ببین به بچه آروم بگی بار اول جواب میده بار دوم دیگه حرف آروم اثر نمیکنه دختر من ۳سالو نیمس من اهل زدن و تنبیه نیستم ولی گوش نده یا کار اشتباه و خطرناک بخاد انجام بده داد زدم سرش...معمولا کارای زشتشو توقصه بهش فهموندم اینجور خیلی بهتر متوجه میشه وقتی اشتباهشو تکرار نکنه(توموقعیتش باشه و تکرارنکنه)بهش جایزه میخرم و بهش میگم حواسم بود که کاردرستو انجام دادی و اینکه معمولا حرفشو گوش میدم تا یاد بگیره گوش بده و انجام بده بچها از خود ما الگو میگیرن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین

من کم دعوا میکنم دوتا دختر دارم یکیش۴ساله س باحرف ومنطق متوجه میشه دومی دوساله س خیلی لجباز و لوس شده حرف گوش نمیکنه فقط میگم دعوات میکنم 

درکل بچه ها را دعوانمیکنم کلا هر بچه یی براهمین همه بچه خواهر و برادر دوست دارن بیان خونه ما اذیتشون نمیکنم ازادن تا زمانی که اسیب بهشون نرسه 

میخام خوش باشن که استرس بهشون وارد نشه چون همه رفتارهای الان ما تو بزرگسالیشون تاثیر میذاره نمیخام حس بد بگیرن ولی ماهمه خسته میشیم من بیشتر غر به شوهرم میزنم وقتی خسته میشم 

دیروز عمه بچه م پرسید مامانت دعوا چطوری میکنه بتو همون کوچیکه گفت مامان من خیلی خوبه دعوانمیکنه 

ببین به بچه آروم بگی بار اول جواب میده بار دوم دیگه حرف آروم اثر نمیکنه دختر من ۳سالو نیمس من اهل زد ...

منم با قصه و جایزه، اما ببین یهو یهههه بند در. روز نق بهونه الکی دیگه میخام بمیرم

منم دخترم دو سالشه خیلی صبورم ولی میره یهو بالای میز تلوزیون اینا هی میارم پایین باز میره دیگ عصبانی میشم گاهی هم خیلی کثیف کاری کنه ی دادی میزنم ولی دلم نمیاد البته اونجوری نیس که بترسه باباش دعوا کنه بیشتر میترسه که اونم شاید دو بار اینا دعوا کرده

🌈🌨️🐆🕊️🖤
من کم دعوا میکنم دوتا دختر دارم یکیش۴ساله س باحرف ومنطق متوجه میشه دومی دوساله س خیلی لجباز و لوس شد ...

عزیززمممم، من از نق و ناله و گریه الکی روانی میشم منم میگم دعوات میکمنااا

افرین واقعا پس نق و بهونه و گریه الکی واکنش چیههه

علکی ک نیس دلیل داره کارای بچه باید ارومش کردو باهاش کنار اومد هربچه ای قلقی داره قلق بچمو میدونم 

زندگی یعنی صدای نفس های  عزیزانم 🧿💜

دختر من خیییلی خییییلی شیطون و لجباز و بدقلقه. من هیچ موقع تنبیه نمیکنم و به هیچ وجه نمیزنم. ولی دعواش زیاد میکنم. سرشم گاهی پیش میاد داد بزنم. تقریبا اینکه دعواش کنم و داد بزنم هر روز اتفاق میفته.