2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من ۳۴ سالمه،برا بچه دوم تو اقدامم. ذخیره ی منم حدود ۲ بود.

آزمایشات قبل بارداری برای خودمو و شوهرم دادیم و اوکی بود. سونو هم دادم مشکلی ندارم و فولی خوب دارم.

اما دوماه اقدام کردیم جواب نداد، دکتر گفت اینماه آی یو آی کنم که وقتو از دست ندیم.

میگفت سنتون بالاس و کیفیت تخمک ممکنه کم باشه و نباید وقتو هدر داد.

تا وقتی ازش درس نگیری، باز تکرار میشه☀️❤️☀

یعنی آی یو آی کیفیت تخمکو خوب میکنه؟

نه شانس بارداری رو بیشتر میکنه..

برا شرایط سنی ما،گفت توصیه میکنیم بعد از دوسه ماه اقدام ناموفق، آی یو آی انجام بشه

چون هرچی سن بره بالاتر تخمکا کیفیتشون کمتر میشه و بعضیا دیگه با تخمک خودشون باردار نمیشن.

نه شانس بارداری رو بیشتر میکنه.. برا شرایط سنی ما،گفت توصیه میکنیم بعد از دوسه ماه اقدام ناموفق، آی ...

شما که زیر 35 هستی عزیزم احتمال بارداری طبیعی بیشتره...من دوسال بزرگترم ازشما

شما که زیر 35 هستی عزیزم احتمال بارداری طبیعی بیشتره...من دوسال بزرگترم ازشما

من دو مورد از بستگانم بالای ۴۰ سالشون بود، طبیعی باردار شدن، یکیش بچش چشمش مشکل داشت. یکیشم بچش سالم بود..

هرکی یجور میشه، ولی من ترجیح دادم به حرف این خانم دکترم گوش کنم.. این ماه آی یو آی کنم ببینم خدا چی میخواد

من دو مورد از بستگانم بالای ۴۰ سالشون بود، طبیعی باردار شدن، یکیش بچش چشمش مشکل داشت. یکیشم بچش سالم ...

درست میگین آدم باید به دکترش اعتماد کنه...مدام دکتر عوض کردن هم آدمو سردرگم میکنه

دکترم گفت اگه خدا بخاد طبیعی باردار میشی...فعلا صبر کردم ببینم خدا چی میخادعزیزم

هرروز گرمیجات بخورین عزیزم

خرما، عسل

معجون شیرموز و مغزیجات

دمنوش داچین، زنجفیل، زردچوبه

حلوای گرم

پیاده روی 

من ظهر و شب، رحم و تخمدونهارو با روغن سیاهدونه ماساژ میدم خیلی خوبه و خون رسانی به رحمو بیشتر میکنه.

مکمل هم ما میخوریم.

درست میگین آدم باید به دکترش اعتماد کنه...مدام دکتر عوض کردن هم آدمو سردرگم میکنه

من دوتا دکتر رفتم، دوتاشم گفت اگه مشکلی نداری، بعد از دوسه ماه اقدام بی جواب، بیا آی یو آی..

ترسیدم دیگه پذیرفتم!

بارداری اولم ۶ماه طول کشیده بود