2777
2789

من عقدم ۴ ۵ روزه شوهرمو ندیدم یکی دوشب اول گفتم ولش کن شاید بخواد بمونه خونه ی خودشون چون تازه دیده بودمش دلم خیلی تنگ نشده بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دیگه طاقت نیاوردم پریشب بهش گفتم نمیای پیشم گفت ن وسیله نیست فردا میام منم گفنم باشه دیروز نیومد دیشب باز گفتم مگه قرار نبوده بیای گفت میام یکم دیگه منم رفتم حموم کلی ب خودم رسیدم

ک گفت پیش پسرداییم ک مهمونی دور همی گرفته چندروز دیگه عروسیشه رفیقاشو دعوت کرده گفتم خب تو ک گفتی می ...

کارش زشت بوده که قول داده و نیومده ،باهاش یکم سرد برخورد کن حساب کار دسش بیاد،اینقدم بهش نگو بیا بیا خودتونچسبون ،چنروز بیخیالش شو همین 

با بدبختی باز خوابیدم باز زنگ زد الان میام اونور بعد دوباره گفت زنگ میزنم آژانس محلشون جواب نمیدن ماشین نیست منم دیوونه شدم گفتم صددفه از خواب بیدارم کردی ک بگی ماشین نیست؟

اگه میخای اینقد نره رواعصابت پس یکم باید روخودت کارکنی،نچسب بهش فقط چندوز

میخوام همین کارو کنم دیشب حالم از خودم بهم خورد ک اونجوری صددفه از خواب بیدارم کرد حتی نشستم گریه کردم گفتم اصلا چیکارش دارم میگم بیاد

میخوام همین کارو کنم دیشب حالم از خودم بهم خورد ک اونجوری صددفه از خواب بیدارم کرد حتی نشستم گریه کر ...

افرین حالاشدی دختر عاقلی که ارزش خودشو میدونه،اونکه مرده براش فقط یچیز مهمه اونم عشقوحاله اونم وقت وبیوقت،براش مهم نیس تو چقو منتظرش بودی وبیخوابی کشیدی و این چیزا،مردااصلا متوجه این چیزا نیستن،پس یکم ناز کن و راحت خودتو در دسترسش قرارنده بزار یکم تشنگی بکشه