2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا قبل اینکه برم سرکار یه قرون نمیداد الانم که میرم رو خوش بدم پولمو میگیره

خوبه پس همه مثل هميم 

مادرم ديوونم كرده همش ميگه از شوهرت پول بگير چند ماهه عقد كردم 

اخه اون خودش ميدونه من حقوق ميگيرم 

بگم ندارم ميخنده بهم 

بعدشم مثلا باهم ك بازار ميريم هرچي من بخوام بردارم ميگم اون حساب كنه 

ديگه پول ماهانه گرفتن چيه 

تازه من تا تو خونه پدرم بودم رنگ يه قرون پول پدر و مادرمو نميديدم هيچوقت الان ميگه ازون بگير

دیگه ماهانه معنی نداره.سرکار میری که یه استقلالی داشته باشی.

من  حقوقمو پس انداز میکنم . لباس و مخارج رو همسرم میده. اما دیگه ماهانه نمیگیرم. اگر بذاره از پول خودم لباسی چیزی بخره هم ناراحت نمیشم. خیلی خانوما تو خرج خونه هم کمک میکنن

خوبه پس همه مثل هميم  مادرم ديوونم كرده همش ميگه از شوهرت پول بگير چند ماهه عقد كردم  اخ ...

عزززیم خواااهش میکنمم گوش کنننن

منم متاسفانه اشتباه شمارو کردم وبه خاطرش تاوان سنگینی دادم

ازش بگیییر به هر طریقی اینحوری عاذت میکنه بخدا خیلی سخته مرد پول نده من فقط بخاطراینکه این عوضی پول نمیدادرفتم سرکار 

عادت کرده به پول ندادن همش بخاطر اینکه نامزدی نگرفتم

بالاخره درست میشه ...

حقوقمو میگیره، ۸تومنشو میزاره جیب مبارک، ۲ تومنشو میده به خودم

تازه این دوتومنم واسش نقشه میکسه تا اخر ماه یه مقدارشو قرض میکنه ازم، بد عادتش کردم ، البته اونم واسه زندگیمون خرج میکنه همشو، دودش که نمیکنه، واسه همین حرص نمیخورم

عزززیم خواااهش میکنمم گوش کنننن منم متاسفانه اشتباه شمارو کردم وبه خاطرش تاوان سنگینی دادم ازش بگی ...

کثافت لج میکنه جلو من به گداها پول زیاد میده به من نمیده ده تا مشاور رفتیم اونجا جلو اونا قول داده زده زیرش 

بالاخره درست میشه ...
دیگه ماهانه معنی نداره.سرکار میری که یه استقلالی داشته باشی.  من  حقوقمو پس انداز میکنم . ...

شوهر من توقع داره همه چیزو من بدم عروسی کرده بودیم پول نمیداد سر کارم نمیرفتم بعد همش میزد سرم که چرا کادوهای گرون قیمت نمیخری واسم😒😒😒

بالاخره درست میشه ...

من اوایل کلی هم خرج خونه میکردم، بعدش یه کار آزاد هم شروع کرد تازه دو ماهه ماهی ۳ تومن ازش گرفتم😁 ولی تو دوران عقد واقعا ماهانه چیه دیگه درسته از نظر حقوقی وظیفه داره ولی ضایس یکم 

بعدم آدم کار می‌کنه که نخواد پول بگیره دیگه 

شوهر من توقع داره همه چیزو من بدم عروسی کرده بودیم پول نمیداد سر کارم نمیرفتم بعد همش میزد سرم که چر ...

بعضیا اینطورین. من از همون قبل عقد گفتم پول نمیارم وسط  اول ناراحت شد بعد گفت من اصلا پول تو رو نمیخوام خسیس.گفتم اره من خسیسم تو که دست و دلبازی خرج کن‌. البته  بعضیا با حرف درست نمیشن