2777
2789

نظرتون چیه؟!خودمو سبک میکنم؟!

یبار دیگم من پیش قدم شدم

اون خیلی کینه ایه

الان 8ساله با زنداداشش قهره

تواین موقعیت ک باهاش قهرم خیلیا سواستفاده کردن ازقهرما و بیشتر خوشالن وجاشون بیشتر بازشده خونش و دارن از موقعیت استفاده میکنن 

واینکه من شیرینی رو دارم برای تشکر میبرم چون سه ساله یه کنتوری باهم شریک بودیم و ما به اونا وصل بودیم الان جدا ش کردیم و برای تشکر شیرینی میبریم و قهرو کنار بذاریم 

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن

خوب میکنی عزیزم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام. کار خوبی میکنی. 

واگه میدونی پر رو میشه و بعدا برات بد میشه میتونی ریز ریز آشتی کنی. 

جایی دیدی اش سلام کن 

بعد یه کم. در مورد خونه و بچه اینا حرف بزن 

کم کم صمیمیی تر بشو 

خدایا شکرت😍

خوشبحالت کاش جاری منم از این اخلاقا داشت بااینکه اون مقصره

خدایا چی میشد من بنده‌ات رو یه بار شاد میکردی دردمو به کی بگم مگه نمیگن تو از رگ گردن نزدیک‌تری پس چرا صدامو نمیشنوی؟ انقد حال دلم خرابه افسردم آرزوهام شدن حسرت زندگیم کاش بهم فقط یه نگاه میکردی 😔😔۲۷ مرداد

مامانم میگه اره برو قهرو کینه رو بذار کنار

بابام میگع ن نروخودتو کوچیک نکن اون باید ایندفه بیاد معذرت خواهی کنه

و همسرمم بنده خدا تابع امر منه

چکارکنم بچهها 

میترسم برم تحویلم نگیره با اینکه دعوامون سوتفاهمیبیش نبود فقط همیشه ازحرفام برداشت بد میکنه براهمین قهز کردیم 

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن