2777
2789
عنوان

مادر شوهر عفریته

287 بازدید | 6 پست

سلام 

من چیکار میتونم بکنم با مادر شوهری که سیاست مدار 

و کهنه کاره 

خسته شدم از دستش بخدا 

معلوم نیست چطوری بلده خودشو از هر دامی پر بده 

مثلا اومد بود بهم می‌گفت اینقدر سر و صدا نکن صداش میاد طبقه ما حاج‌آقا خوابه 

منم گفتم من سه تا بچه دارم نمیتونم که جلوشونو بگیرم 

بگم نکنین 

دعوا نکنین ، اذیت نکنین ، خودمم که کاری به جایی ندارم 

گفتم حالا وسط ظهر سر و صدا بچه ها من حاج‌آقا رو اذیت کرد 

بعد سر و صدا بچه ها دخترات که نصف شب باهم دعوامون میشه و همو میزنن کسی رو اذیت نمیکنه 

گفت چرا تیکه پرونی می‌کنی 

این لجبازیاتو میگم درست کنه ( یعنی شوهرم ) 

یکم دیگه بحث کردیم 

بعد رفته به شوهرم معلوم نیست چی گفته اومد منو گرفت کتک زد 

خسته شدم از دستش 

میگن تو طرفیت نداری ، مادر سه تا بچه م ، حامله م هستم 

اونا باید درک کنن و بهم اذیت نکنین

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️

خدا ازش نگذره فقط همینو میتونم بگم که اونقد عوضیه ک سنگ میندازه تو زندگی پسرش

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که چه خبر انقد بچه میاری دومن اونکه اومد اینجوری گفت باید بهش میگفتی بچن نمیتونم که در دهنشون ببندم و خلاص چیز دیگه ای نمیگفتی بعد تو با این شوهر که دست بزن داره حالیش نمیشه بارداری چرا هی باردار میشی بچه های بیچاره چه گناهی دارن باید اینطوری گیر بیفتن 

دهن به دهن مادر شوهرت نزار بدش دست خدا

مشکل از خود همسرته اولا چطور به خودش اجازه میده دست روت بلند کنه اونم وقتی بارداری بعدم ادم خودش باید عاقل باشه چطور به تو که چهارتا بچه داری هنوز اعتماد  نداره, نهایت میدونی از پسش بر نمیای باهاش دهن به دهن نشو بگو باشه ولی بزار بچه ها کار خودشونو کنن😂😂