2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سحرجون خیلی خیلی تبریک میگم...ایشالله نینیت بسلامت بدنیا بیاد.....چندروزی اینترنت نداشتم همش بفکرت بودم جواب ازمایشت چی شد...خیلی خوشحال شدم...سحرجون
خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
سلام ممنون گلم جواب آزمایشمم مثبت شدحالاموندچندهفته دیگه برم سونوواسه قلبش 'انشالاتوام به زودی مامان بشی خیلی برات دعامیکنم عزیزم
خداجون به خاطرهمه داده هانداده هات شکر
ایشالله جواب سونوت هم خوب باشه...ممنون عزیزم...دعاکن که منم این ماه نتیجه بگیریم..
خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
راستی سحرجون این ماه چیکار کردی برای اقدام؟؟؟