2777
2789
عنوان

مردا تو نی نی سایت چیکار میکنن😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 28 پست
وقتی مدیر سایت گزینه آقا و خانم گزاشته وقتی مدیر و موسس سایت آقا بوده و هست وقتی فنی سایت اقاس صحبت ...

توروقران روشن فکر بازی در نیارید خب قبول کنید بین اینهمه تاپیک خواهرشوهر زنداداش زشته مرد بیاد جولون بده

فقط میان تیکه میندازن

چن جا دیدم

توروقران روشن فکر بازی در نیارید خب قبول کنید بین اینهمه تاپیک خواهرشوهر زنداداش زشته مرد بیاد جولون ...

اره دقیقا ی بار ی خانم تاپیک زده بود ک نمیدونم درباره رحمش بود ی مرد ی حرف خیلی زشت نوشت همه نی نی یار تگ کردیم

واقعا شعور ندارن وقتی میبینن تاپیک نوشته سوال زنونه نباید بیان

آرام آرام به قلبم چه نشستی خوش نشستی تو به جانم...🍃🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا من نظر خودمو دادم شما هم حق نداری بیای گارد بگیری جلو من یچیز بگی جوابتو میدم اینا ب من ربطی ...

والاااا

آخه گزینه ی زن و مرد هم نزارن میان میگن دارن فرق میزارن بین زن و مردا مجبورن

ولی در دیزی بازه حیای گربه کجا رفته🤦🏻‍♀️

والاااا آخه گزینه ی زن و مرد هم نزارن میان میگن دارن فرق میزارن بین زن و مردا مجبورن ولی در دیزی ب ...

حققق 

حالا میان از مردا دفاع میکنن😏😏

اولا من نظر خودمو دادم شما هم حق نداری بیای گارد بگیری جلو من یچیز بگی جوابتو میدم اینا ب من ربطی ...

من هر تاپیک و کامنتی دلم بخاد میتونم ریپ بزارم و نظرمو بگم چون ی سایت عمومیه شما اول برو طریقه استفاده از سوشال مدیا  و فضاهای عمومی رو یاد بگیر بعد بیا عضو شو اینجا و هرجای دیگ ارث پدری کسی نیست ک کسی تعیین تکلیف کنه کی بیاد و کی نیاد شما و امثال شما اگ زیاد معذب هستید میتونید دلیت اکانت کنین و توی ۴ چوب خودتون باشید ولی ن حق دارین ب کسی توهین کنید ن حق دارین تعیین تکلیف  اقایون و خانما به یک اندازه حق دارن از هر جیزی استقاده کنن همونطور ک زن عوضی همین جا زیاده مردم هست عقاید مسخرتون بوی تعفن میده 

حالا تا هرچی دلت میخاد بگو من زیر بار حرف زور نمیرم 

حیوان مورد علاقم: اکسم

من هر تاپیک و کامنتی دلم بخاد میتونم ریپ بزارم و نظرمو بگم چون ی سایت عمومیه شما اول برو طریقه استفا ...

😐با این اوصاف مردا دامن چین چین بپوشن برن زایشگاه دیگ

آخه این چ منطقیه گلم 😑

توروقران روشن فکر بازی در نیارید خب قبول کنید بین اینهمه تاپیک خواهرشوهر زنداداش زشته مرد بیاد جولون ...

روشن فکر بازی نیست خانم هرکس باید عقل خودش برسه کجا چی میگه و با این گارد گرفتنا فقط مردای زن نما رو زیاد میکنید 

حیوان مورد علاقم: اکسم

من هر تاپیک و کامنتی دلم بخاد میتونم ریپ بزارم و نظرمو بگم چون ی سایت عمومیه شما اول برو طریقه استفا ...

برو بابا اصلا تو میدونی سوشال مدیا چیه ک میای میگی

جالبه خودت میگی هر چی دلم بخواد ریپ میزنم بعد انتظار داری من نظرمو نگم؟؟

مشکل داری ریپ نزن برو بیرون از تاپیک

چیه دوست داری مردا بیان تو تاپیکا فضولی کنن؟

خیلی داری میسوزی برو بیرون ریپ نزن

به شما ربطی نداره من چی میگم یا چی نمیگم

هرچی دوست دارم میگم

به قول خودت ارث پدری نیست

لاقل به حرفایی ک میزنی عمل کن

تا صبح هم ادامه بدی ادامه میدم

😐با این اوصاف مردا دامن چین چین بپوشن برن زایشگاه دیگ آخه این چ منطقیه گلم 😑

دقیقااا ایشون فکر کنم دوست داره مردا بیان تو سایت

میخوان برن به گوش معلمای دوجنسیتی مدرسه مکتب الاحرار جنوب شهر تهران و ساقندیان و سیدعلی پیشنماز برسو ...

جانم؟

شما چرا دوس داری هر چیزیو سیاسی کنی 😐😐😐😐😐

البته شاید من یجور دیگ برداشت کردم

جانم؟ شما چرا دوس داری هر چیزیو سیاسی کنی 😐😐😐😐😐 البته شاید من یجور دیگ برداشت کردم

بله شما اشتباه برداشت کردید، علی پیشنماز سیاستمدار نیست! معلم ادبیات و فروشنده ظروف پلاستیکیه.  عکسشو بزنی توی نت هست اونجا هم نوشته