2777
2789

تو سایتی ک پر از مشکلات زنونس پر از حرفای زنونس و پایه اش کلا واسه خانمای باردار و بچه داره جنس مذکر چ غلطی میکنه😐

چقد خاله زنکن این آقایون و چقد گناه دارن همسراشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدن ببینن چ خبره😂 خوشم‌میاد با افتخار هم مینویسن آقا هستم😏😏

خب باشن مگ چی میشه؟

حالا با کاربری شهلا ۹۷ بیاد تا بیخ و بن تاپیکت رو بخونه و نظر بده خوبه؟ حداقل طرف شعور داشته نوشته اقام

حیوان مورد علاقم: اکسم

این سایت اسمش نینی سایته، واقعا عجیبه که فکر میکنید بچه و نگهداریش و مشکلاتش کاملا برای خانماس و آقایون نه لازمه اطلاعاتی داشته باشن نه کلا مشارکت کنن!! همون بارداری هم باید مشکلاتش و دغدغه هاش بین خانم و آقا تقسیم شه

حالا طرف یه مشکل داشته خواسته از خانوما بپرسه (گناه که نکرده مورد زیاد دیدم.) اگه نی نی سایت مشکل داشت گزینه انتخاب جنسیت نمیزد!! 

ظهور‌در‌جُمجمه‌هاست؛نه‌در‌جمعه‌ها:)! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ "وِی‌از‌بی‌سوادی‌مردم‌رنج‌میبرد" #کتاب‌بخوانیم! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌    ✈️🇮🇷🇺🇸
خب باشن مگ چی میشه؟ حالا با کاربری شهلا ۹۷ بیاد تا بیخ و بن تاپیکت رو بخونه و نظر بده خوبه؟ حداقل ط ...

اگه شعور داشت نمیومد نی نی سایت

آرام آرام به قلبم چه نشستی خوش نشستی تو به جانم...🍃🌸
این سایت اسمش نینی سایته، واقعا عجیبه که فکر میکنید بچه و نگهداریش و مشکلاتش کاملا برای خانماس و آقا ...

اونوخ ب نظرت مردا میان ک اطلاعات کسب کنن؟

خدایی خودت تو کتت میره؟

تو خیلی از تاپیکا دیدم میان مزه میپرونن

حالا طرف یه مشکل داشته خواسته از خانوما بپرسه (گناه که نکرده مورد زیاد دیدم.) اگه نی نی سایت مشکل دا ...

چ مشکلی آخه این سایت زنونس شاید یکی مشکل زنونه داشته باشه واقعت درست نیس

من تو خیلی تاپیکا دیدم فقط میان تیکه میپرونن

اگه شعور داشت نمیومد نی نی سایت

وقتی مدیر سایت گزینه آقا و خانم گزاشته وقتی مدیر و موسس سایت آقا بوده و هست وقتی فنی سایت اقاس صحبت شما کاملا غیر منطقیه ضمن اینکه ددی سایت ک برا آقایونه بری همه خانما ریختن توش و شما هر کلمه بی ربطی سرچ کنی اون تاپیکهای اینجا میاد بالا و کنجکاوی عادیه و هزاران نفر زن مرد بچه کوچیک بزرگ میتونن ب صورت آفلاین ببینن و بخونن پس کسی نباید اینجا رو حریم شخصی بدونه

حیوان مورد علاقم: اکسم

وقتی مدیر سایت گزینه آقا و خانم گزاشته وقتی مدیر و موسس سایت آقا بوده و هست وقتی فنی سایت اقاس صحبت ...

اولا من نظر خودمو دادم شما هم حق نداری بیای گارد بگیری جلو من

یچیز بگی جوابتو میدم

اینا ب من ربطی نداره گزینه آقا یا خانم وجود داره

وقتی سایت نوشته بارداری و سوالای زنونس آقایون نباید بیان تو اینجور تاپیک

هرکی نظر خودشو میگه 

آرام آرام به قلبم چه نشستی خوش نشستی تو به جانم...🍃🌸