میخوان برن به گوش معلمای دوجنسیتی مدرسه مکتب الاحرار جنوب شهر تهران و ساقندیان و سیدعلی پیشنماز برسونن! آخه اینایی که اسمشونو گفتم سرشون خیلی توی پایین تنه ی خانوماست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این سایت اسمش نینی سایته، واقعا عجیبه که فکر میکنید بچه و نگهداریش و مشکلاتش کاملا برای خانماس و آقایون نه لازمه اطلاعاتی داشته باشن نه کلا مشارکت کنن!! همون بارداری هم باید مشکلاتش و دغدغه هاش بین خانم و آقا تقسیم شه
میخوان برای دوران بارداریشون تجربه کسب کنن...با افتخار چندشی هم مینویسن آقا هستم و لحن مودبانه ی مصنوعی و مخ زدننده ای هم دارن همشون که بگن من خیلی مودبم😂
وقتی مدیر سایت گزینه آقا و خانم گزاشته وقتی مدیر و موسس سایت آقا بوده و هست وقتی فنی سایت اقاس صحبت شما کاملا غیر منطقیه ضمن اینکه ددی سایت ک برا آقایونه بری همه خانما ریختن توش و شما هر کلمه بی ربطی سرچ کنی اون تاپیکهای اینجا میاد بالا و کنجکاوی عادیه و هزاران نفر زن مرد بچه کوچیک بزرگ میتونن ب صورت آفلاین ببینن و بخونن پس کسی نباید اینجا رو حریم شخصی بدونه