2789

بچه ها اولویت شوهرتون

شمایید یا خانواده مادرش؟

اگر طرف ب شکل افراطی اولویتش اونا باشن چی کار میکنید

مثلا واقعا بارها کلامی حتی بگه حاضرم گشنه بمونیم تاحتی اونا الکی ترین خواسته هاشون هم تامین بشه

و این کار رو هم واقعا انجام بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😵‍💫😐 غیر جدایی راه حل دیگه نیست واقعا؟ همه ممکنه تفکر اشتباه داشته باشن حداقلش اینه که کمک ک ...

ن نیس چون ی همچین طرز فکری محاله عوض بشه خودتم می‌دونی من باشم طلاقم میگیرم البته بشدت ادبش میکنم 

هروقت سعی میکنم لبخندبزنم احساس میکنم به آنچه در وجودم است خیانت میکنم🥀

رااستش منم همین فکرو‌میکنم  😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

تا آخر عمرم همین میمونن

تصمیمتو بگیر قبل بچه دارشدن 

شوهر من ماشین زیرپاشو فروخت برا خواهرش لپ تاپ خرید اون حتی یه تشکر ساده ام نکرد بیشتر متوقع ترم شد

میگم ک چشاتو باز کنی اینا تا آخرش همینن بچشونم فدا میکنن چون خودشو بی ارزش میدونه ،ارزشی برا بچه و زنشم قائل نیست

تا آخر عمرم همین میمونن تصمیمتو بگیر قبل بچه دارشدن  شوهر من ماشین زیرپاشو فروخت برا خواهرش ل ...

واقعا فقط بخاطر اون فروخت یا از خرجاش خسته شده بود یا قبلش هم دل دل میکرد بفروشه .

گاهی یکی دنبال بهانه برای یه کاری می گرده

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
خواسته الکی شون چیا بوده دقیقا

این ک جمله خودش هست

ولی منظور اینه که خودش هیچ اهمیتی نداره برا خودش

و خب من هم ب تو همون شرایطی قرار میگیرم ک خودشو قرار میده

مثلا خودش زیر پاش خالیه ماشین نداره

ولی حاضره پول بده برادرش گوشی دستش ایفون پرومکس باشه

واقعا فقط بخاطر اون فروخت یا از خرجاش خسته شده بود یا قبلش هم دل دل میکرد بفروشه . گاهی یکی دنبال ب ...

نبخدا 

از این کارا اینقد داره 

کل هم احمقه 

پول کنار گذاشته بودیم سه تا النگو بخرم بقران پولشو داد برا خواهرش گوشی خرید ،بعد اونم اومد بهم اخم کرد ک همیشه برام قابم میخرید چرا نخریده تو نذاشتی؟من باید در اوج خداحافظی میکردم و طلاقمو میگرفتم ک نگرفتم تازه دارم به فکر میافتم

ن نیس چون ی همچین طرز فکری محاله عوض بشه خودتم می‌دونی من باشم طلاقم میگیرم البته بشدت ادبش میکنم&nb ...

چججوری ادبش میکنی

من دنبال راهی هستم متوجه بشه ک همونقدر ک خودشو بی ارزش میدونه اونا هم بی ارزش میدوننش