2777
2789

بچه ها اولویت شوهرتون

شمایید یا خانواده مادرش؟

اگر طرف ب شکل افراطی اولویتش اونا باشن چی کار میکنید

مثلا واقعا بارها کلامی حتی بگه حاضرم گشنه بمونیم تاحتی اونا الکی ترین خواسته هاشون هم تامین بشه

و این کار رو هم واقعا انجام بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولویت خانوادشن

میدونی من دقت کردم دیدم مردایی که محبت کافی و لازم رو نگرفتن از خانوادشود اینطوری دیوانه وار به سمت خانوادشون گرایش دارن

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴
😵‍💫😐 غیر جدایی راه حل دیگه نیست واقعا؟ همه ممکنه تفکر اشتباه داشته باشن حداقلش اینه که کمک ک ...

ن نیس چون ی همچین طرز فکری محاله عوض بشه خودتم می‌دونی من باشم طلاقم میگیرم البته بشدت ادبش میکنم 

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

رااستش منم همین فکرو‌میکنم  😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

تا آخر عمرم همین میمونن

تصمیمتو بگیر قبل بچه دارشدن 

شوهر من ماشین زیرپاشو فروخت برا خواهرش لپ تاپ خرید اون حتی یه تشکر ساده ام نکرد بیشتر متوقع ترم شد

میگم ک چشاتو باز کنی اینا تا آخرش همینن بچشونم فدا میکنن چون خودشو بی ارزش میدونه ،ارزشی برا بچه و زنشم قائل نیست

تا آخر عمرم همین میمونن تصمیمتو بگیر قبل بچه دارشدن  شوهر من ماشین زیرپاشو فروخت برا خواهرش ل ...

واقعا فقط بخاطر اون فروخت یا از خرجاش خسته شده بود یا قبلش هم دل دل میکرد بفروشه .

گاهی یکی دنبال بهانه برای یه کاری می گرده

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
خواسته الکی شون چیا بوده دقیقا

این ک جمله خودش هست

ولی منظور اینه که خودش هیچ اهمیتی نداره برا خودش

و خب من هم ب تو همون شرایطی قرار میگیرم ک خودشو قرار میده

مثلا خودش زیر پاش خالیه ماشین نداره

ولی حاضره پول بده برادرش گوشی دستش ایفون پرومکس باشه

واقعا فقط بخاطر اون فروخت یا از خرجاش خسته شده بود یا قبلش هم دل دل میکرد بفروشه . گاهی یکی دنبال ب ...

نبخدا 

از این کارا اینقد داره 

کل هم احمقه 

پول کنار گذاشته بودیم سه تا النگو بخرم بقران پولشو داد برا خواهرش گوشی خرید ،بعد اونم اومد بهم اخم کرد ک همیشه برام قابم میخرید چرا نخریده تو نذاشتی؟من باید در اوج خداحافظی میکردم و طلاقمو میگرفتم ک نگرفتم تازه دارم به فکر میافتم

این ک جمله خودش هست ولی منظور اینه که خودش هیچ اهمیتی نداره برا خودش و خب من هم ب تو همون شرا ...

ببین شوهرت شوهره منه دقیقا

ن نیس چون ی همچین طرز فکری محاله عوض بشه خودتم می‌دونی من باشم طلاقم میگیرم البته بشدت ادبش میکنم&nb ...

چججوری ادبش میکنی

من دنبال راهی هستم متوجه بشه ک همونقدر ک خودشو بی ارزش میدونه اونا هم بی ارزش میدوننش