2777
2789

سلام

کسی میدونه چجوری میتونم همه مخاطبین و از یه گوشی سامسونگ به یه گوشی دیگه کپی کنم؟ من یه روشی و امتحان کردم ولی فقط ۱۰۰ تای اول مخاطبینش میاد و بقیه نه... 

عاشق خودت باش. 🥳🥳🥳🥳🥳 هیچ کسی بهتر از خودت نیست.🌾🌿☘️🍀🌱🌻💐🌹🌺🌴☘️🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. از مخاطبین نسخه پشتیبان (بک آپ) بگیرین. و با بلوتوث یا هر نرم افزار دیگه به گوشی جدید منتقل کن ...

بک اپ گرفتم عزیزم ولی فقط ۱۰۰ تا میاد تو pdf ای که ذخیره شده

راستش اینا مخاطبین گوشی شوهرم هستن نمیخوام خودش متوجه بشه...نرم‌افزار نصب کنم شاید ببینه...

با این نرم افزار هر تعداد مخاطب و میشه کمی کرد؟

نیازی به نرم افزار نیست. قسمت مخاطبین گوشی، بالای صفحه سه خط داره، بزنید روش، export contact رو بزنید. مخاطبین رو به صورت یه فایل زیپ داخل گوشیتون ذخیره میکنه. اون فایل رو به گوشی دیگه منتقل کنید.

کپی کن روی سیم کارتت بعد سیم کارت رو بگذار روی اون گوشی

عزیزم گوشی شوهرم هست...من میخوام مخاطبینش و یواشکی بگیرم و داشته باشم برای خودم.... داستان داره...نمیخوام اونم متوجه شه. 

نیازی به نرم افزار نیست. قسمت مخاطبین گوشی، بالای صفحه سه خط داره، بزنید روش، export contact رو بزنی ...

اینکار و که میکنم نمیدونم چرا فقط ۱۰۰ تا از مخاطبان میاد.... این بیشتر از ۲۰۰ تا مخاطب داره

از همرسانی  استفاده کن

همرسانی با جیمیل و اینا رو منظورته؟ با چی همرسانی کنم؟