2777
2789

بچها میخوام کیک درست کنم چندتاسوال دارم 

۱_ برای قالب ۱۵ در ۱۰ ارتفاع چند تخم مرغ نیازه؟؟ دویا سه؟ 

۲_فرق کیک شیفون و اسفنجی چیه کدومش بهتره ؟ 

۳_چندتا رسپی کیک خوب بدون خامه بهم بگید مثل کیک هویج و گردو یا براونی وووو 

۴_پیج ، سایت یاجایی که رسپی خوب کیک پزی داشته باشه بم معرفی کنید 

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای اینکه بدونی قالبت کیک چند تخم مرغی توش جا میشه توی قالب ببین چندتا پیمانه آب جا میشه

اون میشع تعداد تخم مرغ کیکت

نسبت بقیه مواد روهم ب نسبت تعداد تخم مرغ حساب کن

کیک شیفون هم شبیه اسفنجیه اما فشرده تر

اسفنجی بافت نرم تر و لطیف تری داره و توی کیک پزی و خامه کشی کاربرد بهتر و بیشتری داره

Finally, I"ll win this fight          
برای اینکه بدونی قالبت کیک چند تخم مرغی توش جا میشه توی قالب ببین چندتا پیمانه آب جا میشه اون میشع ...

انگاری تو خیلی بلدی 

چند تا سوال دارم ازت

ببین من حوب بلد نیستم با تستر کارکنم

مثلا نمیدونم چند درجه باشه یا چند دقیقه بمونه

بعد اندازه کیک که خیلی نازک و کوچیکه چقدر بابد تو فر بمونه و چند درجه باشه

آموزشگاه مجازی آشپزی ایجاد کردم آموزش ها شامل...دسر و پیش غذا و میان وعده.غذای اصلی و غذاهای خمیری و غذاهای خیابانی مشهور کشور های جهان و نان های معروف دنیا است هر تابستون کلاس حضوری دارم شهریه میگیرم ولی دو دوره سه ماهه یعنی بین الملل و دوره کشور ایران رو لینک رو بدون گرفتن شهریه به اشتراک گذاشتم اگه دوست داشتید داخل تاپیک هام لینک کانال م هست سرچ کنید و به کانال خودتون ملحق شید تا اعضای آموزشگاه تکمیل نشده و تا دوره شروع نشده..شروع دوره 1401/11/17فقط امسال و فقط پر طرفداران ترین دوره ها برای یکبار رایگان خواهد بود تا از تمام کشور عزیزم ایران به آموزشگاه من ملحق شن و تجربه باور نکردنی و متفاوت و جذاب و هیجان انگیز داشته باشن
انگاری تو خیلی بلدی  چند تا سوال دارم ازت ببین من حوب بلد نیستم با تستر کارکنم مثلا نمیدونم ...

اگه فرت استاندارد باشه میتونی درجه گفته شده توی دستور رو رعایت کنی

ولی اگه مث من تستر داری ک بنظرم زیاد استاندارد نیس 

کیک رو طبقه وسط با درجه ملایم بزار ( تستر از درجه ای ک نشون میده بنظرم داغ تره مثلا اگه میخای حرارت ۱۸۰ داشته باشی کمتر از ۱۸۰ بزار)

بعد اینکه حرارت فقط از پایین باشه . حرارت بالا روشن نباشه

بعد یک رب دیگه بهش سر بزن و حواست باشه ک بپزه و نسوزه

وقتی پف کرد دیگه با ی سیخ چوبی یا چوب کبریت میتونی بفهمی توش پخته یانه 

Finally, I"ll win this fight          

عزیزم دوره آموزش کیک های معروف دنیا و خامه دار یا خامه کشی من تموم شد قبل شب یلدا ولی باور کن تمام اعضا میگن کیک درست میکنم چند طبقه

حتی از شربتی پزی شهر مون اومدن برای استخدام شوهرم و خودم گفتیم برای اوقات فراغت هست نه کسب درآمد هنوز تو کانال مه چون اعضای جدید در خواست دادن آموزش شیرینی های غربی و آسیایی و اروپایی و که بزارم خامه کشی فیلینگ و تزئین تاپر آموزش بدم

خودم تاپر آموزش دادم هزاران مدل

آموزشگاه مجازی آشپزی ایجاد کردم آموزش ها شامل...دسر و پیش غذا و میان وعده.غذای اصلی و غذاهای خمیری و غذاهای خیابانی مشهور کشور های جهان و نان های معروف دنیا است هر تابستون کلاس حضوری دارم شهریه میگیرم ولی دو دوره سه ماهه یعنی بین الملل و دوره کشور ایران رو لینک رو بدون گرفتن شهریه به اشتراک گذاشتم اگه دوست داشتید داخل تاپیک هام لینک کانال م هست سرچ کنید و به کانال خودتون ملحق شید تا اعضای آموزشگاه تکمیل نشده و تا دوره شروع نشده..شروع دوره 1401/11/17فقط امسال و فقط پر طرفداران ترین دوره ها برای یکبار رایگان خواهد بود تا از تمام کشور عزیزم ایران به آموزشگاه من ملحق شن و تجربه باور نکردنی و متفاوت و جذاب و هیجان انگیز داشته باشن
میدی پیجشو گلم

دنیای آشپزی یعنی دنیای که بتونی با کمترین چیز بهترین ها و با گران ترین ها مدل های جدید و کلاسیک اصیل غربی درست کنی

تو کانال آشپزی من جای واسه قالب نیست

برای

تیرامیسو

کیک اپرا

خامه دار

ماکارون

آموزش میدم با فویل بسازن

و چقدر لذت بخشه به اشتراک گذاری این آموزش ها اگر عاشق دنیای آشپزی و شیرینی پزی باشی

خودم عاشق پای سیب

کروستات هستم هر روز درست میکنم و هر دفعه دوباره آموزش میدم

از کیک خامه ای

چیز کیک سن سباستین بیشتر دوست دارم

آموزشگاه مجازی آشپزی ایجاد کردم آموزش ها شامل...دسر و پیش غذا و میان وعده.غذای اصلی و غذاهای خمیری و غذاهای خیابانی مشهور کشور های جهان و نان های معروف دنیا است هر تابستون کلاس حضوری دارم شهریه میگیرم ولی دو دوره سه ماهه یعنی بین الملل و دوره کشور ایران رو لینک رو بدون گرفتن شهریه به اشتراک گذاشتم اگه دوست داشتید داخل تاپیک هام لینک کانال م هست سرچ کنید و به کانال خودتون ملحق شید تا اعضای آموزشگاه تکمیل نشده و تا دوره شروع نشده..شروع دوره 1401/11/17فقط امسال و فقط پر طرفداران ترین دوره ها برای یکبار رایگان خواهد بود تا از تمام کشور عزیزم ایران به آموزشگاه من ملحق شن و تجربه باور نکردنی و متفاوت و جذاب و هیجان انگیز داشته باشن
برای اینکه بدونی قالبت کیک چند تخم مرغی توش جا میشه توی قالب ببین چندتا پیمانه آب جا میشه اون میشع ...

عزیطم ممنونم بنظرتون از رسپی های چ کسی استفاده کنم

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود
دنیای آشپزی یعنی دنیای که بتونی با کمترین چیز بهترین ها و با گران ترین ها مدل های جدید و کلاسیک اصیل ...

کانالتو بده گلم

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود
خواهش میکنم  درست یادم نمیاد ولی فک کنم شف طیبه خوب باشه🤔 تو نت سرچ کنی میاره دستوراشو برات

اون عالیه محشرررره محشررر

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود
کانالتو بده گلم

باشه الان میزارم

دوره بین الملل شروع میشه بچه ها لطفا از دست ندید یک تجربه باور نکردنی مطمئن باشید عاشق خودم و کانال م میشید چون فوت و فن های که از آموزش ها کات میکنن رو من بیشتر آموزش میدم آموزش میدم با دل و جون

دوره آموزشی های من سه ماهه هست

الان یه تعداد عکس گذاشتم و آموزش تا دوره بین الملل شروع بشه و بچه ها از کانال یا پیج م بیان

الان میزارم

آموزشگاه مجازی آشپزی ایجاد کردم آموزش ها شامل...دسر و پیش غذا و میان وعده.غذای اصلی و غذاهای خمیری و غذاهای خیابانی مشهور کشور های جهان و نان های معروف دنیا است هر تابستون کلاس حضوری دارم شهریه میگیرم ولی دو دوره سه ماهه یعنی بین الملل و دوره کشور ایران رو لینک رو بدون گرفتن شهریه به اشتراک گذاشتم اگه دوست داشتید داخل تاپیک هام لینک کانال م هست سرچ کنید و به کانال خودتون ملحق شید تا اعضای آموزشگاه تکمیل نشده و تا دوره شروع نشده..شروع دوره 1401/11/17فقط امسال و فقط پر طرفداران ترین دوره ها برای یکبار رایگان خواهد بود تا از تمام کشور عزیزم ایران به آموزشگاه من ملحق شن و تجربه باور نکردنی و متفاوت و جذاب و هیجان انگیز داشته باشن
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز