2777
2789
عنوان

پیراشکی گوشت😍

194 بازدید | 4 پست

برای بار اول می‌خوام پیراشکی گوشت درست کنم و یه رسپی امتحان شده میخوام.ممنون میشم راهنمایی کنید

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشت چرخ کرده 

پیاز 

سبزیجات معطر خورد شده (جعفری و گشنیز و ترخون) 

یک قاشق شیر واسه بهتر شدن طعم و عطر گوشت 

ادویه جات: زرد چوبه، خیلی کم دارچین ، نمک و فلفل و اگه دوست داری کمی هم ادویه کاری خیلی کم چون عطرش زیاده 

این موادش تقریبا شبیه مواد ماکارونی هست درست میشه و بعدم بذار داخل خمیر پیراشکی و سرخ کن کنارش سس و زیتون و نوشابه یادتون نره 😍

همانا که خودمان باعث رنج یا خوشبختی هستیم❣️

پیراشکی ذائقه ای هست هر چی دوس داری می تونی بزنی من خودم پیاز داغ گوشت چرخ کرده لوبیا سبز سوسیس فلفل دلمه ای رب ادویه می زنم بخوای فقط گوشت بزنی هزینه اش زیاد می شه خمیرشم آماده از نونوایی می گیرم قالب پیراشکی هم داره که کار باهاش راحته روش تخم مرغ بزن کنجد بپاش بزار تو فر منتها کنارش باش نزار بسوزه تا دیدی زیرش یه کوچولو طلایی شد بالای فر رو روشن کن سه چهار دیقه هم برا اون کافیه تا طلایی و ترد بشه با سس نوش جان کنین