2777
2789

بچها من خیلی تو اجتماع هستم و بسیار فعالم.. 

خیلیم استعداد دارم تو کاری ک انجام میدم و بهم پیشنهادات خیلی خیلی عالیی هم میشه الحمدلله گوش شیطون کر با اینکه ب چیزی فکر نمیکنم اما همه کارام ب بهترین شکل پیش میره و همه چیز روی رواله... 

اما ی مشکل بزرگ دارم ک نمیتونم این موقعیت هارو بغاپم

من خیلی روابط عمومیم پایینه و بسیار کم حرفم، نمیتونم تو جمع صحبت کنم و گاهی از خجالت بی سر و صدا جمع رو ترک میکنم... دلیلشم نمیدونم، یکیم ک خیلی دوستش دارم و ازش خوشم میاد وقتی باهام صحبت میکنه فقط تایید میکنم و نمیدونم ک چی باید بگم.. 

خیلی دغدغه بزرگی برام شده احساس میکنم همه با خودشون فکر میکنن ک این دختره چرا اینجوریه، شایدم اشتباه میکنم از طرفیم ب لطف خدا همه بیش از حد منو تحپیل میگیرن و وقتی یمدت حضورم کمرنگ میشه جای خالیم خیلی احساس میشه...  میگم همه بهم لطف دارن موقعیتمم عالیه اما میترسم این خصلتم، موقعیتامو ازم بگیره.. 

خیلی عذاب میکشم ک نمیتونم حرف بزنم، بحث خجالت نیستا اصلا خجالتی نیشتم، بحث کم حرفیه و اینکه اصلا نمیدونم باید چی بگم، ی سوالیم ازم میشه خیلی کوتاه و غیر رسمی جواب میدم

راهکاری دارین؟ کتاب یمدت میخوندم دایره لغتام نسبتا بیشتر شده بود و گرچه کم ولی رسمی تر صحبت میکردم

منم مثل تو نمیتونم حرف بزنم بلدما ولی اعتماد به نفسش و ندارم که خیلی بده همه فکر میکنن مغرورم اهمیت ...

منم اینطوریم اصلا احساس میکنم آلزایمر گرفتم لعات از ذهنم میره نمیدونم چی بگم یارو هم فک میکنه من حرف زدن لابد بلد نیستم 

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینطوریم اصلا احساس میکنم آلزایمر گرفتم لعات از ذهنم میره نمیدونم چی بگم یارو هم فک میکنه من حرف ...

اره دقیقا اوایل خوب بودم باز دوکلمه میگفتم الان دیگه اصلا اون دو کلمه هم نمیتونم بگم😐