2777
2789
عنوان

خیلی بده آدم هیچکسو نداشته باشه

124 بازدید | 3 پست

خیلی بده آدم هیچکسو نداشته باشه 

که واقعا دوسش داشته باشه فقط برای لحظه ای بخان تورو که بدردشون بخوری واسشون جون بزاری بخاطر دوست داشتن بخاطر اینکه ... ولی بجای تشکر گستاخ باشن 

محبت بیشتر گستاخی بیشتر 

حالم داره بهم میخوره 

خیلی زیاد دلم میخواد نباشم 

زندگی سفر است ، نه مقصد 🌱

خودتو عشقههههه  

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای خودت ارزش قائل شو، و حتما مراجعه کن به تاپیکای دختر گرانبها .

خیلی عالی در سه تا پی دی اف میتونی بهترین مطالب رو داشته باشی و استفاده کنی ازشون 

من خودم دختر گرانبها رو خیلی دنبال میکنم 

و تو تاپیکاش با بانو آرتمیس هم آشنا شدم 

تو یکی از تاپیکای دختر گرانبها پی دی اف مطالب خودشون و بانو آرتمیس و roya_am هست که عالین 

هیچوقت به خاطر کسایی که ارزش ندارن آرزوی مرگ نکن 

تو زنده موندی که از فرصت‌ها برای رسیدن به سعادت استفاده کنی.پس کمک کن به خودت رفیق💞

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍