2777
2789

احترام خودشونو نگه می‌دارند چون یکی بگن دو تا میشنون

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چطوری جوابشونو میدی تو رو خدا به منم یاد بده

باید ذاتا حاضر جواب باشی که بتونی مودبانه جواب بدی 

جواب بی ادبانه دادن خوب نیست آخرش مقصر میشی و تربیتت میره زیر سوال 

جدیدا تو اینستا زیاد میکنم پیج هایی که حاضر جوابی رو آموزش میدن 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
اره خدایی به منم بگو من همیشه خدا لالم

شما یا جزو بندگان مظلوم خدایی یا هنوز کارد به استخونت نرسیده 😅😅

یعنی اگر تیکه ای بندازن میتونی بی تفاوت باشی اگر آره به منم بگو چطور بی تفاوت باشم؟

من ۱۸ سال طبقه پایین مادر شوهر زندگی میکنم 

اگر بتونم جواب میدم 

اگر نتونم تحت هیچ شرایطی به هسرم نمیگم

اخه ربطی به همسرم نداره که از سرکار میاد خسته بخواد کار اونا ناراحتش کنه 

چند وقت بعد اگر حوصله داشتم فقط در حد درد و دل به همسرم تعریف میکنم 

هیچ وقت هیچ وقت به مادر و خواهرم از خانواده همسرم چیزی نگفتم 

چرا اونا نگران کنم 

۶ساله ازدواج کردم خانوادش شهرستانن وقتی میریم ی هفته اونجاییم

ازاول مثل غریبه هارفتارکردن حتی ظرفم نشستم تاحالاهیچ حرفی بهم نزدن من دوتاجاری وسه تاخواهرشوهر ومادرشوهردارم

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏