2777
2789

پسرم رو میبرن اردو یه کم از نظر مالی بد شده اوضاعش منم بهش چیزی نگفتم خانوادش به برادرشوهرم هی کمک میکنن توقع داشتم به ماهم کمک کنن گفتم مادرت اینا نگفتن پول بدیم بهت گفت نه میخوای من پول بدم برید اردو گفتم نه پول نداری نمیخواد اذیت بشی گفت برا چی میخواید برید گفتم خیلی وقته تفریح نبردی مارو گفت چرا مگه کباب نگرفتم براتون اخه خانوادش رو دعوت کرده بود کباب گرفت.منم گفتم عزیزم برا تفریح ما کباب نگرفتی که واسه مهمونها گرفتی گفت من میتونستم بگم تو وبچه ها یه سیخ کباب بخورید مهمونها دوتا.البته بگم همیشه جوجه وکباب بساط داریم ولی ایندفعه فقط تو مهمونی بود.شوهرمم در ماه ۲۰ روز نیست تو خونه شهر دیگس ۱۰ روز پیش ماهست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.