بچه ها من خانم خانه داری هستم ازصبح تا شب تنهام بابام همسرم شبها میاداز کار وقتی هم میرسه شامشو میخوره و میخوابه چون خسته میشه من دائم دلم گرفته اس خودمم شخصیت وسواس گونه ای دارم همش نگرانم همش مضطرب همش ترس و فکرهای منفی دارم مخصوصا ترس از بیماری خودم و عزیزانم عین خوره دائم تو جونمه! روزها حالم بهتره روحیه ام بهتره ولی تا عصر به بعد میشه و شب از راه میرسه انگار همه جا واسم زندان میشه دلم بشدت میگیره حتی با بیروت رفتن هم حالم خوب نمیشه فقط تو مهمونی و جمع شاد حالم بهتر میشه که اونم هرروز مهمونی نمیشه!، شب میشه تنها میمونم آنقدر فکرهای ناجور میکنم که روانی میشم تمام دردهای عالم ش میان سراغم گاه میگم نکنه سرطان بگیرم گاه میگم نکنه ام اس دارم و... اوووف خلاصه با ۲۶ سال سن داغوووون شدم توروخدا کمکم کنید 🤕😞ببخشید طولانی شدحلال کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی زندگیتو بسپاری به خدا و دهنتو آروم نگهداری حالت خوب میشه
بهت پیشنهاد میکنم وقتای آزادت رو با خوندن کتاب پر کنی تا کمتر از این فکرا بیاد سراغت
تنت سلامت و دلت شاد و لبت خندون
و زندگیت سرشار از عشق و آرامش الهی گلم
حلال زندگی💗
❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩❤️👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداًخیلیادَمازتنهاییمیزنن..مثلاینکہآیہ..«یارفیقمنلارفیقلہ...»روفراموشکردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُانکَیَضِیقُصَدرُکَبِمَا یَقُولونَ»ومـٰامیدانیـمدلتازآنچہمیگوید به تنگ می آیدپسبهآغوشمـٰاپنـٰاهندهشو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
وای خاهر منم همینه میبینی دو شب پیام میده بیداری؟😂 میگع فکر بد میکنم
🤕بخدا درد بدتر از این وجود نداره روحیه ام نابود شده باز خواهرت شمارو داره که بهت پیام بده من نه خواهر دارم نه یه دوست دلسوز فقط تنهایی میکشم شوهرم که همیشه خسته اس حوصله اس نمیکشه به حرفام گوش کنه
اره عزیزم اینو مامانم هم میگه که اگه ایمانت قوی باشه دلت آروم میشه ولی نمیدونم چرا هرچه میگم به خدا ...
وقتی از ته قلبت به خدا ایمان داشته باشی و زندگیتو و تمام عزیزاتو بسپاری بدستش خودش نگهدارو محافظشون هست
خدائه که عزیزانت رو برات آفریده و حتماً مواظبشونه
خدا نکنه گلم💕
ممنونم بابت دعای زیبات مهربون🤩
خوشحالم انرژی مثبت گرفتی دوست خوبم🫂😍
❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩❤️👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداًخیلیادَمازتنهاییمیزنن..مثلاینکہآیہ..«یارفیقمنلارفیقلہ...»روفراموشکردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُانکَیَضِیقُصَدرُکَبِمَا یَقُولونَ»ومـٰامیدانیـمدلتازآنچہمیگوید به تنگ می آیدپسبهآغوشمـٰاپنـٰاهندهشو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
عزیزم ب چیزی فک نکن هر چیزی ک تو سرنوشت باشه بالاخره دیر یا زود اتفاق میافته چ بهش فک کنی و ز ...
احسنت بر شما🙌
واوووو چه امضایی🤣
عزیزم ب چیزی فک نکن هر چیزی ک تو سرنوشت باشه بالاخره دیر یا زود اتفاق میافته چ بهش فک کنی و ز ...
چند روزه خبر بیماری داشتن یکی از آشناها و شنیدم امروزم خبره سرطان داشتن یک بچه از فامیل رو شنیدم باورت نمیشه بااینکه هی از ذهنم خارج میکنم که یادم بره ولی همچنان حالم گرفته اس معده درد عصبی دارم و دردش الان زده به کمرم همش بخاطر شنیدن این خبر! هم واسه اون آدمها ناراحتم هم میترسم میگم نکنه خودمم اونجور بشم یا نکنه بچه منم اونطور بشه یه خواهرشوهر دارم جلو چشاش خانوادشو تکه تکه کنن به یه ورش هم نیست خیلی بی خیاله کاش جای اون بودم
عزیزم ممنون از راهنمایی وآرامش دادنت🥲آره همینطوره که میگی فقط من زیادی حساس و بی عقلم میدونی تا یه علایم ساده تو بدنم میبینم ربطش میدم به بدترین بیماری ها نمیدونم چرااین شکلی ام خدا منو شفا بده😑
این ک با یه مشاور صبت کنی خیلی خوبه زیاد ب این چیزا فک نکن تلقین نکن خوب نیست به همه ب ...
آره گلم متاسفانه تو شهرما مشاور خوب نیست آره بخدا به همه میگم پیش من توروخدا از خبرهای بد حرف نزنید من میافته تو مغزم ولی دهن این زنها رو نمیشه بست که تا یه چیزی میشنون صدتا هم میذارن روش و به همه میگن