2777
2789
عنوان

شما بودین چجوری رفتار میکردین

96 بازدید | 3 پست

مادرشوهرم بیماری خاص داره و طبقه بالای ما بود من خیلی بهش رسیدگی میکردم و چهار پنج نوع غذا برا هر وعدش میبردم تا یکی رو بتونه بخوره مرتب لباساشو میشستم حموم میبردم و....بعد دختراش گفتن میخوایم ببریم پیش خودمون که راحت باشه و بهش رسیدگی کنیم و دوس داریم براش جبران کنیم و....خیلی مخالفت کردیم من و همسرم و برادرش و جاریم ولی نشد مدام قهر و فحاشی دیگه بردنش ی خونه اجاره تو کوچه شون من طبقه بالا رو دادم اجاره خونه سه تا از دختراش تو ی کوچه است بعد از بردنش دوتاشون رفتن خونه باغ و گفتن نمیتونیم بیاییم و بهش برسیم و...یکیش هم خیلی کم میره پیشش و وقتی هم میره کللللااااا یخچالشو میریزه تو ی سبد و میره منم چون دوتا بچه کوچیک دارم خونمم چهل دقیقه باهاشون فاصله داشت در حد سه چهار روزی ی بار میرفتم پیشش الان خیلییی ضعیف شده و کلااا شده پوست استخون بعد دخترش زنگ زده دایی من که چرا خواهرزادت بهش سر نمیزنه و کاراش رو نمیکنه و داداشام اصلا خرجی نمیدن بهش و بهش سر نمیزنن و الان میخواد بمیره کسی نیست براش مراسم بگیره و.....داییمم زنگ زده همه رو به من گفته و نصیحت که چرا نمیری و چرا خرجی نمیدی بشون غیره به نظرتون الان چیکار کنم فردا قراره برم پیشش چطوری با دخترش رفتار کنم خواستم پیام بدم همسرم نذاشت همیشه رفتارشون سرد بود ولی این دفعه دیگه تو کتم نمیره زنگ زده به داییم دیدمش چی بهش بگم اصلا

اولا چقد خانوم و باکمالات و انسانی معلومه سرسفره پدرمادر بزرگ شدی 

بعدم اینکه حیف از شما که دهن به دهن با همچین بی لیاقتای حقیری بزاری 

شما اگه توانشو داری یه هفته ای ایشونو بیار خونه خودت 

و فقط صرفا جهت اینکه ابروشونو ببری زنگ بزن بزرگ خاندانشون بگو من میخوام مادرو نگه دارم چون دختراش قدرشو ندونستن و نشون دادن که عرضه نگه داری از مادرو ندارن فقط ازتون میخوام بهشون بگین موش ندوئونن واس بدکردن من اینور اونور زنگ نزنن

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز تو مرکز جهان خودت باش💜
اولا چقد خانوم و باکمالات و انسانی معلومه سرسفره پدرمادر بزرگ شدی  بعدم اینکه حیف از شما که ده ...

ممنون عزیزم 

ولی نمیزارن بیارمش و مادرشون اخلاقش از خودشون بدتره برا اینکه دختراش بد جلوه داده نشن نمیاد هفته قبل رفتم و بهش گفتم که اینجا اذیتی و دختران خودشون کلی کار دارن وسایلتو جمع کنم ببرم گفت ن میخوام پیش دخترام بمیرم منت کسی رو کولم نباشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.