2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه علائمی داره که این فکر میکنی 

.بچه خواهر منم خیلی شلوغه از دیوار راست بالا میره اما بچست دیگه نمیشه اسمش گذاشت بیش فعال !!

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.

عزیزمن بیش فعال هستم . ولی به نفع ام شده . هم توی زندگی و هم کار جدی میگم . چون میرم سرکار مدیر خسته میشه من نه ‌ آخر میگه خانم بیا برو خونه.  بعد که میام خونه غذا و اینا میذارم فقط آخر شبا خسته میشم . ینی برا من بد نشده خداروشکر 

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...
چه علائمی داره که این فکر میکنی  .بچه خواهر منم خیلی شلوغه از دیوار راست بالا میره اما بچست دی ...

من بچه م ۱۸ماهشه خیلی شلوغه خیلی خدا حفظش کنه چیزی که بش بگم انجام نده انجام میده امروز اومدم خونه آقام یعنی تعجب کردن بهم میگن این توخونه هم اینجوریه خیلی فعالیت داشت 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   

خیلی سخته بچه شلوغ خدابهت صبر بده 

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
خیلی سخته بچه شلوغ خدابهت صبر بده 

خیلی خسته م خیلی بعد جالبیش اینجا بهم میگن یه بچه ی دیگه بیار که باهم بزرگ بشن ..میگم مگه خرم مگه دیوونه م این یکی جونمو در اورده برم یکی دیگه بیارم 

بهت حق میدم خواهر زاده منم خیلی شلوغه با اینکه خیلی دوسش دارم ولی اصلا دوست ندارم بیاد خونم هر سری اومده بدون شک یک چیزی خراب کرده ! خودش میره سریخچال هر چی ببینه بالاخصوص سس برمیداره!!! 

همیشه به خواهرم میگم خدا بهت صبر بده هر چند اون خودش راحت کرده بیشتر بجش میندازه خونه مامانم اینا !!! 

بهت حق میدم خواهر زاده منم خیلی شلوغه با اینکه خیلی دوسش دارم ولی اصلا دوست ندارم بیاد خونم هر سری ا ...

الان تازه متوجه شدم  که وقتی خونه ی کسی هستیم شلوغ میشه ولی خونه نه کم شلوغی میکنه 

خیلی خسته م خیلی بعد جالبیش اینجا بهم میگن یه بچه ی دیگه بیار که باهم بزرگ بشن ..میگم مگه خرم مگه دی ...

سلام منم بچه یه وسطیم خیلی فعاله بچه اخریم ناخاسته بود یعنی اگه پسر بزرگم نبود نمیتونستم استراحت کنم موقع نوزادیش هم رفلاکس معده داشت منم اصلا نمیدونستم چی هست تا چهار ماه اول گریه میکرد یکسال و 7 ماهش بود دخترم به دنیا امد اون خدا رو شکر اروم بود (راستی من سر بچه فعالم کندر ماهای اخر مرتب میخورم میگفتن برای هوشش خوبه منم بعدها از نی نی سایت فهمیدم کندر بیش فعالی میاره) خلاصه اش کنم بلاخره با هم بزرگ شدن تا سن 5 سالگی هم حرف نمیزد خدا رو شکر الان بهتر شده ولی هنوزم شلوغه همه وسایل خونه ام از دستش شکسته کلی ظرف و ظروف شیک داشتم توی بوفه کل همه اش شکسته دراش هم شکست ولی خدا رو شکر خودش چیزیش نشد البته از این اتفاق ها که خطر از بیخ گوشش گذشته... خدا خیلی به ما رحم کرده 

سلام منم بچه یه وسطیم خیلی فعاله بچه اخریم ناخاسته بود یعنی اگه پسر بزرگم نبود نمیتونستم استراحت کنم ...

خسته نباشید خواهرم ...من چی بگم از دستش همه خونه رو بهم ریخته من توبارداری خیلی کم کندر خوردم خدا رو هزار مرتبه شکر میکنم که سوزش معده داشتم وزیاد نخوردم و اینجور در اومد