2777
2789
عنوان

همش دلم برای قدیم تنگ‌میشه

241 بازدید | 17 پست

شما هم این مدلی هستین؟؟

من دلم تنگه چن سال پیش میشه که مثلا دانشجو بودم یا مثلا ابتدایی میرفتم

جدا احساس پیری میکنم  و همش میگم اینه زندگی؟

میگم واقعا‌ اینکه من دلم برای قدیم تنگ میشه که همش از خدام‌بود زودتر تموم بشه و بزرگ بشم دلیلش اینه از زندگی و لحظه ی لحظه ی حیات خیلی باید لذت برد قدر‌دونست حتی اگه خیلی ساده س و ممکنه خدای نکرده مشکل داشته باشی .

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم حس پیری میکنم مدام میگم واقعا زندگی اینطوره؟؟؟ دلم واسه دل خوشی که قبلا داشتم تنگ شده.واسه ...

دقیقا با این تفاوت من میخوام برگردم به گذشته دقیقا جایبکه بچه بودم و امتحان ریاضیا خوابو بهم حروم میکرد😄

منم خنده های بابام تصویر مامانم تو اشپزخونمون بغلش وای چندشب پیش شوکه شدم یه لحظه گفتم نیستن من چطور ...

خدا رحمتشون کنه الان شما خودت مادری پس افسرده نباش و برای بچه هات تصاویر خوب بساز اونا مسیولیتشون رو انجام دادن الان نوبت ماست که بتونیم زندگی پر از شادی برای بچه هامون بسازیم غصه نخور عزیزم

به این خاطر هست که از زندگیت احساس رضایت و خوشبختی نداری خوشحال نیستی وگرنه فکرت مشغول گذشته نمیشه

خوبم خوشحالم اما شرایط الان همه و اینکه از خانواده م دورم خیلی تاثیر گذاشته رو زندگیم کلاس ثبت نام کردم یه ذره مشغول‌بشم ان شاالله تاثیر داره 

منم خنده های بابام تصویر مامانم تو اشپزخونمون بغلش وای چندشب پیش شوکه شدم یه لحظه گفتم نیستن من چطور ...

عزیزدلم بمیرم الهی😔😔😔

دقیقا با این تفاوت من میخوام برگردم به گذشته دقیقا جایبکه بچه بودم و امتحان ریاضیا خوابو بهم حروم می ...

اصلااااا نمیخوام برگردم به اون دوران اصلااااااا.لامصب از بس استرس داشت هنوز که هنوزه بعضی وقتا خوابشو میبینم