2777
2789

اول از خدا برای مادر و پدرتون و خودتون و خانوادتون سلامتی بده خدا رحم کنه به هممون خدا کنه امسال براتون پر از خنده باشه برای دختر های دم بخت بهترین شوهر خوش اخلاق ترین شوهر و اون شکلی که دلشون میخواد گیرشون بیاد اونایی که بچه میخوان دامنشون سبز بشه الهی هزارتا اتفاق خوب بیوفته براتون خوشبختی دست از سرتون بر نداره یهویی همه مشکلاتتون حل بشه الهی جیباتون همیشه همیشه پر پول سفرتون پر رونق و برکت دلتون شاده شاد و لبتون خندون باشه الهی همیشه بخندین و خوش باشین امین، امین یا رب العالمین الهی امام زمانمون ظهور کنه عدل بر پا کنه یا رب العالمین رحم کن بهمون به هممون یا خدا رحممون کن مواظبمون باش الهی خدا از چشم بد دور نگهتون داره امین، امین یا رب العالمین 

لطفا دعا کنید در مورد پایاننامه ام تصمیم درست بگیرم و زودتر کاراشو شروع کنم 

درسهای این ترمم رو برسونم و در کل زودتر فارغ التحصیل بشم

۲۴ بهمن قرار هست برم روانپزشک‌ جدید ، کاش اینبار خوب بشم 😔😭😭😔😔😔

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾

✨اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾

بگو اوست‏ خداى يگانه (۱)

اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾

خداى صمد [ثابت متعالى] (۲)

لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿۳﴾

[كسى را] نزاده و زاده نشده است (۳)

وَلَمْ يَكُنْ لَهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

و هيچ كس او را همتا نيست (۴)

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

دعا کنید من  ب خواسته ام برسم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاجت روا بشید رفقا 

منم یادتون نره

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

شفای همسرم چون بیماره. و اینکه کارگیرم بیا. روز مردبراش کیک بخرم دلشو شاد کنم نمیدونم تاروز مرد حاجتم براورده میشع یانه😔

برای سلامتی وشفای همسر از دردمعده شدیدی که درعذابه وخانه نشین شده، هرکسی تونست یه صلوات بفرسته ممنون میشم😔🙏🏻

ان شاالله هرکس هرحاجتی‌داره خدابهش بده

من و دختر تودلمم حفظ کنه وسالم وسلامت این راه رو ب پایان برسونیم وخوشحال وشاد وسالم دخترمو بغل بگیرم

الهی امین

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️

الهی آمین

انشاءالله اسی وتمام دوستان حاجترواشین

برای منم خیلی دعا کنید که انشاءالله به زودی و طبیعی باردار شم و خدا بهم بچه سالم و صالحی بده  

برای اسی وبقیه دوستان که لایک میکنم صلوات میفرستم

برای من و خواهرم که چندین ساله بیماری مشترک داریم و هروز ازیت میشیم و عذاب میکشیم توروخدا دعا کنین خیلی عذاب میکشیم بیماری ما علاج نداره فقط باید معجزه شه توروخدا بادلای پاکتون مارو دعا کنید دیگ کم آوردم انشاالله همگی حاجت روا بشین