2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ک اومدم تواین تاپیک وکلی ساروی هس بزا بپرسم گالیله ینی چی ب زبون مازنی😂😂😂😂؟؟؟؟ یکی لهم بگه ...

مطمعنی کلمه رو درست نوشتی؟ گالیله مگه اسم یه دانشمند نبود😅

🌻💜🌻💜🌻
حالا ک اومدم تواین تاپیک وکلی ساروی هس بزا بپرسم گالیله ینی چی ب زبون مازنی😂😂😂😂؟؟؟؟ یکی لهم بگه ...

گلیله خانومی جااان و میگی ؟😂

اونا آملی هستن مازندران هر شهرش لهجه و گویش فرق داره حتی دوتا شهر کنار هم مثلاً بهشهر یه جور ساری یه جور نکا یه طور دیگه بابل و امل فرق دارن 

منظور گالیله همون گلوله یا تیر 

ولی ما اینطوری نمیگیم

مطمعنی کلمه رو درست نوشتی؟ گالیله مگه اسم یه دانشمند نبود😅

شما مازنی هستی گلم؟؟

آره اسم دانشمندم هس 😂😂

ولی اینم هس دیگه بله مطمئنم ک درسته از ی آهنگه مازنی یاد گرفتم 

حالا معنیش چیه؟؟

کامل نباش اما واقعی باش🙃😎

گلیله خانومی جااان و میگی ؟😂 اونا آملی هستن مازندران هر شهرش لهجه و گویش فرق داره حتی دوتا شهر کنا ...

مرسی عزیزدلم❤

ن تو آهنگه میگفت گالیله مرد وزن کُن😐

مرسی چ قشنگ توضیح دادی واقعا نمیدونستم چقدتنوع داره پس💜

کامل نباش اما واقعی باش🙃😎

مرسی عزیزدلم❤ ن تو آهنگه میگفت گالیله مرد وزن کُن😐 مرسی چ قشنگ توضیح دادی واقعا نمیدونستم چقدتنوع ...

نشنیدم آهنگشو اصلا ما خودمون متوجه نمیشم چی میگن موقع خواندن آنقدر ک غلیظ میخونن 

واقعاااا من دکترم نصری فقط هم امیر مازندرانیه 😓عوض کنم ؟

نمی دونم والا بستگی داره خوب اگه دکترت خوبه همون امیرمازندرانی اوکیه برات چون بیمارستان بدی که نیست فقط چون بین این دوتا بیمارستان گفتی مقایسه کنم گفتم در کل شفا بهتره

🌻💜🌻💜🌻