2777
2789

سلام .الان تازه فهمیدم شب لیلة الرغائب هست .نماز مغرب و عشا هم خوندم .چیکار کنم باز نماز بخونم؟

کاربر قدیمی ام کاربریم حذف شده

بچه ها میشه واسم دعا کنین 🥺اول برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان دعا کنین✨♥️

بعد دعا کنین که همیشه سایه پدرو مادرم بالا سرم باشه

بعدبرای اینکه عشقم برگرده و بهش برسم و باهم ازدواج کنیم  دعا کنین 

و بعدشم برای اینکه پزشکی قبول شم♥️🥺

ممنون میشم واسم دعا کنین با دل پاکتون♥️♥️

واسهبرگشتن عشقمو  رسیدن بههشو ازدواج باهاش مخصوصن دعا کنین واسم 🥺🥺اخه  خیلی عاشقشم

کاربری دست دونفره

🔷‍ اولین شب جمعه ماه رجب را لیلة الرغائب نامند. در این شب ملائك بر زمین نزول می كنند. برای این شب عملی از رسول خدا صلی الله علیه و آله ذكر شده است كه فضیلت بسیاری دارد و بدین قرار است:

❶‍✨اولین  پنج شنبه ماه رجب  - در صورت امكان و بلا مانع بودن-  روزه گرفته شود.

❷✨چون شب جمعه شد؛ ما بین نماز مغرب و عشاءدوازده ركعت نماز اقامه شود كه:

🔸‍ هر دو ركعت به یك سلام ختم می شود

🔸‍ و در هر ركعت یك مرتبه سوره حمد

🔸‍ سه مرتبه سوره قدر

🔸‍ دوازده مرتبه سوره توحید خوانده شود.

🔸 ‍و چون دوازده ركعت به اتمام رسید، هفتاد بار ذكر" اللهم صل علی محمد النبی الامی و علی آله" گفته شود.

🔸‍ پس از آن در سجده هفتاد بار ذكر ˝سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِكَةِ وَ الرُّوحِ˝  گفته شود.

🔸‍ پس از سر برداشتن از سجده، هفتاد بار ذكر" رَبِّ اغْفِرْ وَ ارْحَمْ وَ تَجَاوَزْ عَمَّا تَعْلَمُ إِنَّكَ أَنْتَ الْعَلِيُّ الْأَعْظَم" گفته شود.

🔸‍ در اینجا می توان حاجت خود را از خدای متعال درخواست نمود. ان شاء الله به استجابت می رسد.

کاربری دست دونفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندین چی نوشتم

منظور از بین نماز مغربو عشا اینه که 

نماز مغرب همونیه که اذان میده میری میخونی

عشا هم تایمش حدود‌ساعت ۱۱ ایناست ینی از تایم نماز مغرب تا تایم نماز عشا وقت خوندن این نمازو دارو حالا فرقی نمیکنه تو نماز مغربو عشاتو باهم خونده باشی یا نه

چیزی ک فهمیدمو توضیح دادم

کاربری دست دونفره
گفتی چکار کنم بازم نماز بخونم  اینجام کامل توضیح داده باید چکار کنی عزیزم

میدونم ولی خب نفهمیدم .شما به زبان ساده بگو الان باز نماز مغرب عشا بخونم یا نماز لیله الرغایب را جدا بخونم؟

منظور از بین نماز مغربو عشا اینه که  نماز مغرب همونیه که اذان میده میری میخونی عشا هم تایمش ح ...

اهان الان فهمیدم مرسی برم پس نماز رو بخونم

میدونم ولی خب نفهمیدم .شما به زبان ساده بگو الان باز نماز مغرب عشا بخونم یا نماز لیله الرغایب را جدا ...

نماز لیله الرغایب و جدا بخون فقط تا ساعتای ۱۱ اینا وقت داری ک نماز عشاست

کاربری دست دونفره
بچه ها میشه واسم دعا کنین 🥺اول برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان دعا کنین✨♥️ بعد دعا کنین که همی ...

به نیابت از آقا امام زمان عج ۱۴ صلوات میفرستم انشالله حاجت روا شین التماس دعا

اللهم عجل لولیک الفرج💚