روشنا__ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 2742 عنوان الان هر ارزویی اومدم بکنم دیدم خیلی احتمالش کمه برسم بهش🥺 151 بازدید | 9 پست خیلی احساس سرخوردگی میکنم الان 🤦♀️😂🤧مثلا اومدم ارزو کنم تا سال دیگه ماشین بخریم دیدم نمیتونیم اومدم ارزو کنم کاش وضعیت مالیمون یکم بهتر بشه بازم دیدم نمیشه 😂🤦♀️حتی دلم بچه هم خواست بازم دیدم این یکی اصلا نمیشه کلا بیخیال شدم 😂😂🤦♀ 1401/11/06 | 20:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17148 تو ارزو کن براورده کردنش با خدا آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
9878mohadese عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 7619 😔 اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد
ستي،ستي عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 2655 خدا بخاد چرا نشه.؟؟برا خدا ک کاری نداره از نظر ما محاله اما از نظر خدا نه🥺دعات کردم دعاکن مهدیم برگرده فقط🥺🤲🏻 ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫
پرنسس۲۳ عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 1691 تو ارزو کن براورده کردنش با خدا 💞 در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون ❤️💙
fatemeh_1233 عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 973 آرزوش با تو اجابتش با خدا میشه برای رسیدن به آرزوم برام صلوات بفرستید
روشنا__ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 2742 خدا بخاد چرا نشه.؟؟برا خدا ک کاری نداره از نظر ما محاله اما از نظر خدا نه🥺دعات کردم دعاکن مهدیم برگ ... درست میگی انشالله عزیزم ❤
ستي،ستي عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 2655 درست میگی انشالله عزیزم ❤ 🥺🦋🤲🏻 ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫