2777
2789
عنوان

اگر حستون قویه بیاید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 60 پست
خیانت از نظر هر کی یه تعریفی داره  ولی به حس من و بقیه اعتماد نکن  دنبالش برو تعقیبش کن ...

اگر مطمئن بشم نابود میشم! دلیل زیاد دارم واسه طلاق، از روی علاقه مونده بودم

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنه گلم،انقدر وقیح شده که اگر الان چیزی بگم میگه همینی که هست! دو بار تا الان واسه طلاق استخاره ...

باش پس طلاقتو بگیر

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

توضیح اثر میذاره عزیزم بعد اگر توضیح بدم، جوابه شما دیگه اسمش حس نیست، اسمش برداشته

ببین عزیزم به حس یابرداشت بقیه اهمیت نده توخودت بهترین برداشت یاحس رومیتونی داشته باشی 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

حرفتو با احترام رد میکنم  چون همسرش با حس ششم من خیانتو کامل کرده فقط احساس نداره میدونید یعنی ...

انقدرررر خستم که نگو

حتما یه گناه بزرگی کردم که خدا اینو گذاشت سر راهم

ببین عزیزم به حس یابرداشت بقیه اهمیت نده توخودت بهترین برداشت یاحس رومیتونی داشته باشی 

حس خودم میگه خریت کردم که تا الانشم کنارش موندم! حتی خیانت هم نکنه ولی صد جوره دیگه اذیتم کرده

بهش اعتماد داشتم که موندم، ولی دیگه اعتماد ندارم، نمیخوام بخاطر شک هم یه سری مریضی جدید بگیرم

دقیقا درست میگع

خدا کنه! واقعا دیگه کشش این یکیو ندارم! اگر خدایی نکرده خیانت کنه میشه یه پکیج کامل از بدیها و بی شرفی ها

شنبه میخوام برم برای درخواست طلاق دعا کن مهرش از دلم بیرون بره تا بتونم انجام بدم!

خدا ب دلت صبر بده و کاراتو و گره های زندگیتو وا کنه گل من

ان شاالله ی مرد خوب و صالحم سره راهت قرار میگیره

خدا ب دلت صبر بده و کاراتو و گره های زندگیتو وا کنه گل من ان شاالله ی مرد خوب و صالحم سره راهت قرار ...

الهی آمین

ممنون عزیزدلم

ان شاءالله خداوند گره از مشکلات شما هم باز کنه،الهی آخرتت و دنیات آباده آباد بشه عزیزم

الهی آمین ممنون عزیزدلم ان شاءالله خداوند گره از مشکلات شما هم باز کنه،الهی آخرتت و دنیات آباده آب ...

فداتشم من عزیزکم