2777
2789
عنوان

چطوری باید نماز لیله الرغائب خوند

501 بازدید | 6 پست

گوگل میخونم متوجه نمیشم 

یعنی چی ک 12 رکعت باید بخونی هر دو رکعت یه سلامه 

یکی دقیق توضیح میده 

برای سلامتی و شفای کامل بچم میشه حمد بخونید 🤲🌹بیماری پسوریازیس 

لیلة الرغائب شب رسیدن به آرزوها است؟

اولین شب جمعه از ماه عظیم رجب را «لَیلَةُ الرَّغائِب» گویند كه شبی با ارزش و با عظمت است و از دو جهت دارای اهمیت است:

۱. از این جهت كه شب جمعه، خود دارای ویژگی و ارزش خاصی است و اعمال عبادی فراوانی در آن وارد شده و زمانِ عبادت و مناجات و عرض حاجات با قاضی الحاجات است.

۲. ماه رجب ماه خدا و هنگام عبادت و دعا و استغفار است و رحمت الهی در این ماه در حال ریزش و نزول است. پس لیلة الرغاب شرافت و ارزش شب جمعه و ماه رجب هر دو را در خود جمع نموده پس ارزشی دو چندان دارد.

كلمۀ "رغائب" جمع "رغیبه" به معنای چیزی كه مورد رغبت و میل است و نیز به معنای عطا و بخشش فراوان می‌باشد. بنابر بر معنای اول "لیلة الرغائب" یعنی شبی كه میل و توجه به عبادت و بندگی در آن فراوان است و بندگان خوب و شایسته خداوند در این شب تمایل زیادی به رفتن به در خانه خداوند و ارتباط و انس با معبود خویش دارند. بنابر معنای دوم "لیلة الرغاب" یعنی شبی كه در آن عطا و بخشش خداوند فراوان است و بندگان مخلص او با رو آوردن به بارگاه قدس ربوبی و خاكساری در برابر عظمت حق، شایسته دریافت انعام و عطا و بخشش بی‌كرانه حق می‌گردند. با توجه به این نکات، ترجمۀ لیلة الرغائب به شب رسیدن به آرزوهای دنیوی ترجمه دقیقی نخواهد بود.

پاسخگو را از لینک زیر دریافت کنید:

https://cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app

😊❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هر 6 بار نیت کنم و نماز بخونم؟ 

اره مثل نماز صبح ک دورکعت میخونی 

۶ تا دورکعت پشت سرهم میخونی و حرف هم بینش نزن با کسی و هررکعت بعد حمد ۳ تا قدر و ۱۲ تا توحید میخونی 

بعد هر ۲ رکعت ک سلام میدی بعد باید ۷۰ بار بگی اللهم صل علی محمد النبی الامی و آله بعد بری سجده ۷۰ بار بگی سبوح القدوس رب الملائکه والنور بعد دوباره بشینی ۷۰ بار بگی رب الغفر وارحم و تجاوز عما تعلم انک‌ انت العلی الاعظم بعد دوباره بری سجده ۷۰ بار بگی سبوح القدوس رب الملائکه والنور 

اره مثل نماز صبح ک دورکعت میخونی  ۶ تا دورکعت پشت سرهم میخونی و حرف هم بینش نزن با کسی و هررکع ...

عه آخه نوشته بود پایان دوازده رکعت این ذکر هارو بگم بعد هر دو رکعت این ذکر ها خیلی زیاده 

برای سلامتی و شفای کامل بچم میشه حمد بخونید 🤲🌹بیماری پسوریازیس 
عه آخه نوشته بود پایان دوازده رکعت این ذکر هارو بگم بعد هر دو رکعت این ذکر ها خیلی زیاده 

نه اشتباه متوجه شدی بعد هر دورکعت باید ذکرهارو بگی 

اره خب زیاده من خوندم یک ساعت و نیم نمازم طول کشید