2777
2789
عنوان

آرزو

123 بازدید | 11 پست

امشب که شب آرزوهاست آرزو میکنم آرزوی هیچکسی نباشی ❤️عاشقتم m

شب آرزوها بهونه ای ک برای هم دیگ دعا کنیم برای همتون از ته دلم دعا میکنم ب آرزو هاتون برسید 😍

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

سلام خواهرای‌ عزیز .

لطفا برای خواهرم دعا کنید معدلش‌ ۱۹ بیاد

پایه نهمه  و چون دوماهه‌ درگیر بیماری کروناس،امکان کلاس تقویتی رفتن و رفع اشکال رو نداشت،و نتونست این ترم کامل بخونه ،این سال ،سال مهمی‌ هست براش ، و از همه بدتر یه امتحان هم چون حالش خیلی خراب بود نتونست شرکت کنه و نمره نداره اون درس رو و معدل رو پایین میاره ..، بخاطر همین میگم معدلش ۱۹ بیاد وگرنه لایق بیست هست... تنها آرزوشه‌ نتیجه امتحاناتش‌ خوب  بیاد لطفا براش دعا کنید

معدلش‌ ۱۹ بیاد 🙏😭خیلی براش دعا کنید

انشالله همتون حاجت رواشید‌ و به خواسته هاتون برسید.

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎

برات دعا کردم و صلوات فرستادم(مال منم حرف اول اسمشmهست🥲)

لطفاً برای برگشت عشقم دعا کنید،اسمم رقیه هست😔🙏🏻🤲🏻

حالم خرابه که اینجا ازتون التماس دعا دارم

هرکی دعاکرد لایک کنه امیدوار بشم🥲

ممنونم

✨میشه برای خوشبختیم و موفقیتم دعاکنین؟(اسمم رقیه هست)🙏🏻🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خواهرای‌ عزیز . لطفا برای خواهرم دعا کنید معدلش‌ ۱۹ بیاد پایه نهمه  و چون دوماهه‌ درگیر ...

انشالله به معدل هدفش دست پیدا کنه 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
برات دعا کردم و صلوات فرستادم(مال منم حرف اول اسمشmهست🥲) لطفاً برای برگشت عشقم دعا کنید،اسمم رقیه ...

اگه لیاقت داره انشالله بهم برگردین ولی اگر نشد هم ناراحت نشو زندگی جریان داره بسپار دست خدا بهترین اتفاقا رو برات رقم میزنع فداتشم 

به عشقم برسم  به امید خدا

انشااله خیلی حس خوبیه ب عشقت برسی 😍😍اگه خدا بخواد. من هفت دیگ عقدمونه

به امید خدا گلم خوشبخت بشید 

فداتشم انشالله قیمت همه عاشقای واقعی 

اگه لیاقت داره انشالله بهم برگردین ولی اگر نشد هم ناراحت نشو زندگی جریان داره بسپار دست خدا بهترین ا ...

انشالله که برمیگرده

مرسی ولی من اون رو میخوام فقط🥲🙏🏻

✨میشه برای خوشبختیم و موفقیتم دعاکنین؟(اسمم رقیه هست)🙏🏻🙂
انشالله به معدل هدفش دست پیدا کنه

ممنون 

انشالله حاجت رواشید 

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎
انشالله که برمیگرده مرسی ولی من اون رو میخوام فقط🥲🙏🏻

اخی 🥺🥺