2777
2789
عنوان

از ی نوجوون بزرگسال 😅

180 بازدید | 9 پست

دوستان من از ازدواج به نوعی واهمه دارم اینکه خیانت کنه اینکه مانع کار هایی بشه که نتونم انجام بدم دروغگو باشه

خلاصه حرفام بی تاثیر بر تجربه های تقریبن همه ک این مشکلات و نداشتن نیست و زیاد تاپیک های خیانت و دیدم تو یکی از تایپکامم گفتم دوس دارم فلن ک با خانوادم چیز هایی و تجربه کنم ک حداقل استقلال فکری داشته باشم و ازدواج کنم ( با اینکه الان هم سنام رفتن متاسفانه)

نظرتون؟ دلداری یا تایید 😂؟

قشنگ جان، یادت نره آدمی به کودک درونش زندس، رویا پردازی کن، حتی به غلط🤍✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم بهترین کیف دنیا گشتن کنارمادرپدره

اینکه بعداز ازدواج یکی بگه باهاشون نرو و تو دلت عقده بشه خیلی بده

قدر لحظه لحظه کنارشون بودنو بدون😍

میشه برای نیت قلبیم یدونه صلوات بفرستی  

بنظرم بهترین کیف دنیا گشتن کنارمادرپدره اینکه بعداز ازدواج یکی بگه باهاشون نرو و تو دلت عقده بشه خی ...

دقیقن و من چون آدم احساساتی هستم دلم نمیخاد بعد ازدواج حسرت اینو بخورم مثلن وقتی ی مسافرت دو تایی رفتیم بگم کاش میشد با پدر مادرم میرفتم. ی طوریایی میخام یکم سیری داشته باشم از خانواده بعد ازدواج کنم 

قشنگ جان، یادت نره آدمی به کودک درونش زندس، رویا پردازی کن، حتی به غلط🤍✨
دقیقن و من چون آدم احساساتی هستم دلم نمیخاد بعد ازدواج حسرت اینو بخورم مثلن وقتی ی مسافرت دو تایی رف ...

نمیشه از پدرمادرسیر شد

ولی لذتشو ببر💕

میشه برای نیت قلبیم یدونه صلوات بفرستی