2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی الان همدانشگاهیام میگن زیر 400 اینا 

من فرهنگیان میخونم میخام انصراف بدم دوس ندارممم قبلا میگفتم میخام کنکور تجربی بدم ولی الان میام بازم انسانی بدم ولی حقوق دوس دارم بخونم

سخته؟دانشگاه تهران میخونید؟ روزانه چندساعت خوندید؟ازکی شروع کردید؟

سخت که خیلی درساش سخته ولی اگه بهش واقعا علاقه داشته باشی کارت راحت تره ولی بدون علاقه کلا فراموشش کن

آره گلم دانشگاه تهرانم

من از تابستونی که قرار بود برم یازدهم شروع کردم

ساعت مطالعم که تو پایه دهم و یازدهم در دوران مدرسه 7 ساعت ولی روزای تعطیل و تابستون 10 ساعت ولی از اول دوازدهم بیشتر شد دیگه از عید به بعد به 14 ساعتم میرسید ولی من نظرم اینه اشتباه منو تکرار نکن و خیلی خودتو اذیت نکن که این اواخر خسته شی چون من خودم پارسال اسفند بود فکر کنم کلاااااااا از درس زده شدم و یه دو هفته ای کلااا نخوندم

من فرهنگیان میخونم میخام انصراف بدم دوس ندارممم قبلا میگفتم میخام کنکور تجربی بدم ولی الان میام بازم ...

ببین اگه زیاد علاقه نداری به حقوق نیا چون درساش خسته کنندس اما اگرم دوست داری که ان شالله موفق باشی گلم

سخت که خیلی درساش سخته ولی اگه بهش واقعا علاقه داشته باشی کارت راحت تره ولی بدون علاقه کلا فراموشش ک ...

من الان هیچی از درسا یادم نی ...هیچی میخام دوباره از اول بخونم برای کنکور تیر بنظرت میتونم؟و اینکه عینه خودت منطقه 3اماا

از جوو دانشگاهم میگید؟ا

راستش خب مثلا منی که سال اولمه یکم برام سخت بود

چون سر این قضایای اغتشاشات خیلی اذیت شدم بچه ها خیلی دیگه...

ولی یه خوبیش اینه بیشتریا از اون درسخونان و خیلی خانواده های دیگه عالی و اینا و میشه گفت سظح فرهنگیشون خوبه اما خب امسال با این قضایا قشنگ دانشگاه ما میدون جنگ بود

من الان هیچی از درسا یادم نی ...هیچی میخام دوباره از اول بخونم برای کنکور تیر بنظرت میتونم؟و اینکه ع ...

هیچ کاری نشد نداره اگه بخوای میتونی مطمعن باش ولی خب چون فرصت آنچنانی نداری باید زودتر شروع کنی و خب سختیای بیشتریم به جون بخری خصوصا که منطقه سه هستی و سهمیه هم دار کارت به نسبت راحت تره