2777
2789
عنوان

یه مشکلی دارم،خواهشا بیایید راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 35 پست
ورزش منظم خيلي موثر هست ي رژيم غذايي سالم هم داشته باشي عالي ميشه مصرف ويتامين و مخصوصا فوليك اسيد ...

اره فولیک اسیدو یه مدت خوردم بعد ترسیدم همیشه بخورم ضرر داشته باشه ترک کردم. باز میرم دکتر، واسه فولیک اسیدم بهش میگم اگه نوشت حتما میخورم. ممنون عزیزم

دکترم بهم گفت باید ورزش کنم و وزنمو کم کنم، چاقم نیستما ولی دکتر میگه باید وزنتو کم کنی🥺

نه منظورم موقع تخمك گذاري بود كاري ب رابطه ندارم اونو نميدونم داستانش چيه    

اها ممنون عزیزم.

فقط عزیزم اگه صمیمی هستین و باهاش راحتی لطفا این سوال منو ازش بپرس. میخوام بدونم کسی هست مثل من باشه، دارم میترکم از غصه😭

اگرم باهاش در اون حد راحت نیستی ولش کن❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم خيلي شنيدم واسه تنبلي تخمدان ميگن يكم وزن كم كني مثلا تو سايت يكي بود ميگفت با سه كيلو كم ك ...

وزنمم کم میکنم ببینم چی میشه.

ای کاش یه روزی منم تاپیک بزنم که باردار شدم بچمم سالم باشه، ای خدا 🥺😭

اين مولتي ويتامين خوب هست اورامين اف oramin-f جينسينگ رويال ژل هم داره ولي يكم گرون هست  م ...

باشه عزیزم ولی من کم خونی ندارما

اتفاقا دکترم گفت خونت زیاده گوشت زیاد میخوری؟ گفتم نه معمولی😅

ولی بعد کرونا که گرفته بودم رفتم دکتر داروی ویتامین زیاد میخوردم به خاطر کرونا،به خاطر همون ازمایش خونم خوب بود فک کنم

منم دقییییقا همینطوری شدم بخاطر تنبلی تخمدان علت اصلیش هم سردی رحم من دوران مدرسه میرفتم دسشویی اونجا آب گرم نداشت با آب سرد میشستم این بلا سرم اومد دکتر شیمیایی رفتم قرص میدن که درمان نمیکنه و پرعوارضه یکبار امتحان کردم دم کرده رازیانه هرروز خوردم عادت هام به قدری منظم شده بود که حتی تو یه ساعت مشخصی میشد شماهم اگه اون قسمت رحم تخمدان تیر میکشه برات بعضی اوقات و وقتی غذای سرد میخوری یا جای سرد میشینی تیر میکشه این یعنی رحمت سرده و باید با روغن گیاهی گرم کنی درست میشه💚💚 

منم دقییییقا همینطوری شدم بخاطر تنبلی تخمدان علت اصلیش هم سردی رحم من دوران مدرسه میرفتم دسشویی اونج ...

ممنون عزیزم، به خدا رازیانه هم خریدم ولی وقتی میخورم زود پریود میشم، یا دیگه پاک نمیشم، میترسم اگه بخورم دائم الپریود بشم😂 به نظرت من رحمم سرده؟

من درد ندارم فقط پریودام نامنظمه و زود به زود میشم، مثلا دو هفته مونده به موعد خودم یهو بعد رابطه خون میاد درحد چن قطره، بعدش یا قطع میشه یا حالتای پریودی ادامه دار میشه احساس میکنم پریودم ولی نیستم فقط لخته و لک، اینجور وقتا حس میکنم دهانه رحمم بازه ولی درد ندارم

ممنون عزیزم، به خدا رازیانه هم خریدم ولی وقتی میخورم زود پریود میشم، یا دیگه پاک نمیشم، میترسم اگه ب ...

من وقتی تنبلی تخمدانم شدید بود یه سری تا چندماه شدم همینطور لکه.. رازیانه باید حتما دم کرده اش باشه من عرقش و خوردم زودشدم ولی دم کرده اش واسم جواب داد امتحان کن روغن سیاهدانه بگیر باهاش چرب کن اون قسمتارو سیاهدانه چون گرمه برای سردی رحم خوبه شنیدم میگن ورزش هم تاثیر داره البته بعضیا ممکن کمرشون خیلی شل باشه با ورزش بدترشه

من وقتی تنبلی تخمدانم شدید بود یه سری تا چندماه شدم همینطور لکه.. رازیانه باید حتما دم کرده اش باشه ...

حتماامتحان میکنم اونم خریدم ولی جرات نکردم بخورم ترسیدم پریود بشم، از روز بعد پریودی بخورم؟

تو اینترنت خوندم تو دوران پریودی نخورین، واینکه یه قاشق غذاخوری رو تو یک لیوان اب جوش دم کنم کافیه؟قبلش لازم نیست خیس کنمش؟

ببخشید زیاد سوال میپرسم اخه خودمم وسواس دارم یکم

من وقتی تنبلی تخمدانم شدید بود یه سری تا چندماه شدم همینطور لکه.. رازیانه باید حتما دم کرده اش باشه ...

راستی عزیزم من زود به زود میرم دستشویی واسه ادرار، با این حساب ینی کمر منم شله؟

حتماامتحان میکنم اونم خریدم ولی جرات نکردم بخورم ترسیدم پریود بشم، از روز بعد پریودی بخورم؟ تو اینت ...

خواهش میکنم عزیزم،‌ من ناشتا میخورم اول آب میریزم تو کتری تا بجوشه وقتی جوش اومد زیرش و کم میکنم از آب کتری میریزم تو قوری بعد از دونه هاش یه قاشق میریزم توی قوری میزارم رو کتری ۱۰دیقه بمونه بعد که تو لیوان ریختم یه قاشق عسل میریزم که طعمش تلخ نشه اگه مزاجت گرمه باید حتما خاکشیر هم جداگانه کنارش بخوری که خنثی کنه و جواب بده تو دوران پریودی اصلا نخور از وقتی تموم شد بخور اگه دیدی تو یه دوره جواب گرفتی این یعنی بدنت بهش میسازه ولی اگه بهتر نکرد دیگه نخور 

راستی عزیزم من زود به زود میرم دستشویی واسه ادرار، با این حساب ینی کمر منم شله؟

نه زیاد دسشویی رفتن ربطی به اون نداره فقط وقتی میری باید حتماااا آب ولرم باشه اگه سرد باشه ممکن اونجوری مثل من بدنت و داغون کنه تو دوران پریودی میشه دسشویی حموم رفت اگه آب ولرم بزنی بخاطر این میگن نرید چون بعضیا آب سرد میزنن اونجوری میشه 

خواهش میکنم عزیزم،‌ من ناشتا میخورم اول آب میریزم تو کتری تا بجوشه وقتی جوش اومد زیرش و کم میکنم از ...

خیلی ممنون عزیزم

یه دوره منظورت یه ماهه؟حتما امتحان میکنم ان شاءالله، دستت درد نکنه❤️

نه زیاد دسشویی رفتن ربطی به اون نداره فقط وقتی میری باید حتماااا آب ولرم باشه اگه سرد باشه ممکن اونج ...

نه من هیچ وقت اب سرد استفاده نمیکنم تو هوای سرد، ولی تابستونا با اب سرد خودمو میشورم، چون اون موقع ابش زیاد سرد نیست