2777
2789
عنوان

خودکشی فردی که به پوچی رسیده

187 بازدید | 22 پست

دوستان لطفا راهکار بدید

اگر کسی رو میشناختید با این علائم بهم بگید چکار کنه خوب میشه؟

اگر فردی از شدت ثروت و رفاه به پوچی رسیده باشه، دیگه هیچی از زندگی راضیش نکنه، قصد خودکشی داشته باشه، از سختی‌ها و مشکلاتِ افراد دیگه به شدت غمگین و تحت فشار باشه، چه راهکاری باید بهش داد؟ ثروتمندی که هیچی راضیش نمیکنه و به پوچی رسیده. چه پیشنهادی بهش میدین؟

روانشناس نمیره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خوشبحالش ک پولداره😭

ما افسرده نیستیم،در جهانِ تهی از معنایِ امروز، ما فرسوده‌ایم! زیر بارِ روزمرگی‌ها...در جهانی که ما کار میکنیم که غذا بخوریم و هیچ معنایی درش نیست ؛ ما عملا هر روز داریم به بخشی مهم از وجودمون بی‌اعتنایی و توهین میکنیم. ما جسم‌هایِ چاقیم و روح‌های لاغر. روح‌هایی که مدت‌هاست تغذیه نشده، مدت‌هاست لذت‌ نبرده، کیف نکرده، حظ نکرده......   

باید کاری کنه حس ارزشمندی داشته باشه مثلا با ثروتش به خیریه ها کمک کنه یا وقف کنه و.....

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

بره به نقاط محروم و ثروتش رو اونجاها خرج افراد و بچه هاى نيازمند بكنه... همين كه شادى و ذوق اونا رو ببينه بايد به زندگى و مفيد بودن خودش اميدوار بشه

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
پولاشو بده به من من خوشحالم میکنم نمی زارم خودکشی کنه،😅

و ب من 😭😭😭 منی ک دلم یک خوردنی میخواد 😭😭😭😭پول ندارم

ما افسرده نیستیم،در جهانِ تهی از معنایِ امروز، ما فرسوده‌ایم! زیر بارِ روزمرگی‌ها...در جهانی که ما کار میکنیم که غذا بخوریم و هیچ معنایی درش نیست ؛ ما عملا هر روز داریم به بخشی مهم از وجودمون بی‌اعتنایی و توهین میکنیم. ما جسم‌هایِ چاقیم و روح‌های لاغر. روح‌هایی که مدت‌هاست تغذیه نشده، مدت‌هاست لذت‌ نبرده، کیف نکرده، حظ نکرده......   

همش کاری کنید احساس مفیدبودندبهش بدین..ینفرباید کنارش باشه که شدیداً بهش وابسته باشه واحساس علاقه وابرازعلاقه کنه...سعی کنیدزیادبه حرفش بیارید.سعی کنید براش سرگرمی وهدف جدیدی تعیین کنید...دورشوشلوغ نگه دارین... ایشالا که خودت نباشی

آنچنان سوخته این خاک بلاکش که دگرانتظارمددی ازکرم باران نیست
باید کاری کنه حس ارزشمندی داشته باشه مثلا با ثروتش به خیریه ها کمک کنه یا وقف کنه و.....

کار خیر انجام میده، میگه یه منبع ثابت براشون باقی گذاشتم ، ولی بازم دوست داره خودکشی کنه