2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین🌹❤️😔

250 بازدید | 19 پست

سلام عزیزان، این اولین تاپیک منه🌹

اصلا تا به حال به فکر تاپیک زدن نبودم، اما امشب دلم خیلی شکسته... 

میشه ازتون خواهش کنم امشب برای من و همه اونایی که منتظرن دعا کنید تا خدا بهمون بچه سالم و صالح بده... 

خیلی تحقیر و توهین و متلک و حرف ناجور شنیدم به خاطر بچه. 

خیلی غصه خوردم و گریه کردم و زار زدم و خدا رو صدا کردم. 

شمارو رو به خدا برای منم دعا کنید امشب😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم عزیزم حتمن دعات میکنم یچیز میگم حتمن انجامش بدع چله حدیث کسا بردار اگع دامنت سبز نشد هرچی میخوای بیا بهم بگو من خودمم برداشتم بخاطر مشکلی ک دارم و همین الان تاپیک زدم. لطفا توام واسم دعا کن از میگرن رها بشم...

🙂

بخاطر فقط خودت دعا میکنم اگه بچه دوست داری 

به متلک، بیشعوری و بی فرهنگی یه عده محل نده، بی تفاوت باش 

وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️

انشاالله به احترام این شب عزیز,خدا به همه کسایی که اولاد ندارند,اولادسالم وصالح عطا فرماید

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

سوره مزمل را سه بار بر شربت یا,شیرینی بخوانید,با همسرتون میل بفرمایید, انشا الله که اثر میکنه

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

ممنون عزیزم🌹 دلمو خیلی شکستن امیدم به خدا و دعای شماست

دلتو شکستن خدا خودش تلافی میکنه بشین و تماشا کن

گهی زین به پشت و گهی پشت به زین

خدا خیلی حواسش هست

وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️