2777
2789

غیر از چایی میوه، شکلات،تخمه میوه خشک اینا دیگه چیا میارین

مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن!  
هیچی دیگه همینایی که گفتی تازه ما نصف اشم نمیاریم

واقعا نمی‌دونم چرا من حس بدی میگیرم میگم نکنه مسخرم کنند چیزی نیاوردم یا ظرف ام قشنگ نباشه من جنوبی ام اینجا خیلی پذیرایی میکنند واسه مهمون منم چون جایی نمی‌رم نمی‌دونم بقیه چیا میارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرینی من کیک هم درست میکنم اجیل هم میارم

مهمون ک از قبل بدونی میان میشه کیک درست کرد اما اینجا اکثرا یهویی میان یعنی شام و ناهار نیستن همینجوری دورهمی واسه همین باید همیشه ی چیزی آماده داشته باشم می‌خوام برم خرید نمی‌دونم چیا بگیرم

هوا گرم باشه بعد ورودشون شربت هم میدم.اگر سرد باشه چای یا نسکافه.

همراه شیرینی.

آجیل و شکلات.

بیشتر رو غذا وقت میزارم. 

بعد شام هم چای نبات و میوه.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
کیک پای سیب درست میکنم ، کدو حلوایی میپزم، پفیلا درست میکنم ، میوه میارم، خرما با چای میارم

پفیلا هم خوبه یادم نره بگیرم اینجا منبع خرما هست از بس خوردن زده شدن😄

هوا گرم باشه بعد ورودشون شربت هم میدم.اگر سرد باشه چای یا نسکافه. همراه شیرینی. آجیل و شکلات. بیش ...

نسکافه هم میگیرم اووف پذیرایی از مهمون خیلی سخته اینجا ب شکم خیلی اهمیت میده جایی مهمونی برن ازش میپرسن چی واسه پذیرایی آورد ظرفش چطور بود خونه اش فلان بود گرفتاری داریم یعنی 😂

نسکافه هم میگیرم اووف پذیرایی از مهمون خیلی سخته اینجا ب شکم خیلی اهمیت میده جایی مهمونی برن ازش میپ ...

عزیزم  ،مهمون برکت خونه است.

همیشه آجیل و بیسکوییت پذیرایی و شکلات و نسکافه و شربت آماده(آلبالو سن ایچ خیلی خوشمزه است) تو خونه داشته باش. نگران نباش.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
واقعا نمی‌دونم چرا من حس بدی میگیرم میگم نکنه مسخرم کنند چیزی نیاوردم یا ظرف ام قشنگ نباشه من جنوبی ...

رنگینک درست کنید با تزیین زیبا. شما که جنوبی هستید. یا سرو قهوه

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری