2777
2789
عنوان

جنسیت بچم عوض شد😥

22762 بازدید | 70 پست

خانما من تو سونوی ان تی بهم گفت احتمالا دختر تو انومالیم بهم گفتن دختر دوجای مختلف رفته بودم امروز ی جا دیگه رفتم گفتن پسره کسی بوده همچین تجربه ای داشته باشه ب کدومشون اعتماد کنم التش رو هم بهم نشون داد

من برا دخترم اسمم انتخاب کرده بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه من ۷ماهگی رفتم گفتند دختره اسم گذاشتم مامانم سیسمونی گرفت دخترانه بعد زایمانم وقتی بهوش اومدم بچم تو دستگاه بود واسعه شیر دهی رفتم گفتند پسره کلا تو شوک بودم 

بوی عطر چیه :ادددددددددددم باید بوی اعتماددددددد بده ❤️❤️❤️❤️❤️

نگوووو😅منم نگران همینم.همش کابوس میبینم که زایمان کردم جنسیتش فرق داره.

ولی دو سه جا رفتم همه یه تشخیص دادن

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

چه بد یه جا دیگه هم برو فک کن سیسمونی بخری عوض بشه 😭😭😭😭😭بعد فامیل فک کنن دروغ گفتی 😫😫😫نه من ان تی هیچی نگفت منتظر انومالی هستم که به همه اعلام کنم.ینی بازم احتمال اشتباه هست😫😭😭

واسه من ۷ماهگی رفتم گفتند دختره اسم گذاشتم مامانم سیسمونی گرفت دخترانه بعد زایمانم وقتی بهوش اومدم ب ...

واااای😧آخه چطور نفهمیدن؟

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی